Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Παιδιά ενός..ανώτερου Θεού οι γιατροί στην Υγειονομική Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Χρηματοδοτούνται...έξτρα με 500 ευρώ το μήνα!


Παιδιά ενός...ανώτερου Θεού φαίνεται πώς αποτελούν οι προσλαμβανόμενοι γιατροί στην Υγειονομική Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αφού σύμφωνα με τον προσκείμενο στον ΣΥΡΙΖΑ, αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Δυτικής Μακεδονίας, γιατρό στο επάγγελμα κ. Σταύρο Γιαννακίδη, η
Υγειονομική του Περιφέρεια είναι η μοναδική στην χώρα που δίνει επίδομα στους γιατρούς 500 ευρώ μηνιαίως ως ΚΙΝΗΤΡΟ! Ο κ. Γιαννακίδης στην ίδια του ανάρτηση...καυχιέται ότι στον τομέα Υγείας της Περιφέρειας του συνεχίζουν με ξέφρενο ρυθμό, αφού την Τρίτη 16 Μαΐου διορίστηκαν στο  Νοσοκομείο "Μποδοσάκειο" της Πτολεμαΐδας άλλοι δυο επικουρικοί γιατροί, ένας καρδιολόγος και ένας πνευμονολόγος. "Προχωράμε δημιουργικά" αναφέρει ο κ. αντιπεριφερειάρχης και καλά κάνει. Το ζήτημα είναι γιατί αυτά τα...μπόνους προσλήψεων ισχύουν μόνο στην Κοζάνη και όχι στην Ημαθία; Θα μπορούσε να μας ενημερώσει κάποιος τοπικός μας βουλευτής ή κάποιων εκ των διορισμένων στελεχών της 3ης ΥΠΕ και του Νοσοκομείου Ημαθίας;Δεν υπάρχουν σχόλια: