Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Εγκρίθηκε το καταστικό του συλλόγου Γονέων, Σπουδαστών & Φίλων Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας,

Από το Σύλλογο Γονέων, Σπουδαστών & Φίλων Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας, ανακοινώνεται ότι μετά τις νόμιμες διαδικασίες που προηγήθηκαν, με την υπ' αριθμ. 1/2017 απόφαση του Ειρηνοδικείου Νάουσας εγκρίθηκε το
καταστατικό του Συλλόγου μας.
Οι σκοποί είναι κοινωνικού, πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και φιλανθρωπικού περιεχομένου και κυρίως η ηθική και οικονομική στήριξη των σπουδαστών του Ωδείου, η προβολή του έργου του, η συνδρομή στις δράσεις του, η υπόδειξη βελτιώσεων στο έργο και στη λειτουργία του με τελικό σκοπό και γνώμονα την καλλιέργεια του πολιτισμού και της τέχνης της μουσικής εν γένει.
Όσοι επιθυμούν, γονείς - σπουδαστές άνω των 18 ετών και φίλοι, μπορούν να εγγραφούν στην γραμματεία του Ωδείου καθημερινά τις απογευματινές ώρες εκτός Πέμπτης.
Τέλος, η προσωρινή διοίκηση αποφάσισε την διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή 5μελούς διοικητικού συμβουλίου και 3μελούς εξελεγκτικής επιτροπής, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου. Υποβολή υποψηφιοτήτων μέχρι την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 και ώρα 8 μ.μ.
Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλοι όσοι θα εγγραφούν μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: