Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Συνάντηση της ΔΕΥΑΒ με τους μαθητές και τους δασκάλους του σχολείου της Αγ. Μαρίνας Βέροιας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση-παρουσίαση του «κύκλου του νερού στην περιοχή μας», του έργου, των παρεχόμενων υπηρεσιών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) και του τρόπου με τον οποίο υδροδοτείται η Τοπική Κοινότητα, στο Δημοτικό Σχολείο της Αγ. Μαρίνας.
Η  ενημέρωση-παρουσίαση έγινε στο χώρο του σχολείου με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων, στους μαθητές και τις δασκάλες τους κυρίες Ελένη Ταϊπλιάδου και Αντωνία Θυμιοπούλου, από τον
Προϊστάμενο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της επιχείρησης κ. Γεώργιο Μαυρίδη και την φοιτήτρια κ. Σοφία Αποστολίδου, (η οποία κάνει την πρακτική της στη ΔΕΥΑΒ, σε θέματα επικοινωνίας). Η δράση ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη-περίπατο όλων στον υδατόπυργο της Αγ.Μαρίνας, προκειμένου τα παιδιά και οι δασκάλες να δουν την εγκατάσταση και το μηχανολογικό εξοπλισμό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μικροί μαθητές, οι μαθήτριες και οι δασκάλες τους, φάνηκαν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στα θέματα του νερού και του περιβάλλοντος, με ενδιαφέρουσες ερωτήσεις.
Το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΔΕΥΑΒ, εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια ένα πρόγραμμα γνωριμίας, των μαθητών (και όχι μόνο) του δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου  με την επιχείρηση, με σκοπό την ενημέρωσή τους για το έργο της, το νερό και το περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: