Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Δίκαιη η επικράτηση του Απόλλωνος Καλαμαριάς επί της Νάουσας

Ανώτερη και αποτελεσματική η ομάδα της Καλαμαριάς επικράτησε δίκαια του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ στον αγώνα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Απόλλωνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.
Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μπήκε από την αρχή δυνατά και έλεγξε απόλυτα το ρυθμό του αγώνα. Η ομάδα μας προσπάθησε να αμυνθεί καλύπτοντας όλους τους χώρους και πάλεψε δίνοντας μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Στο 5΄ ο Κοντογουλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του
Πόποβιτς, ο οποίος ήταν κι ο πρωταγωνιστής του αγώνα πετυχαίνοντας χατ-τρικ, ενώ και στο 9΄ οι «κοκκινόμαυροι» έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν δυνατό το σουτ του Συμελίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε στο δοκάρι.
Το σκορ άνοιξε στο 19΄ ο Πόποβιτς, που ξέφυγε από την άμυνα των Ναουσαίων μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κοντογουλίδη, κάνοντας το 1-0. Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να βγει στην αντεπίθεση, ωστόσο οι Απολλωνιστές κυριάρχησαν στις διεκδικήσεις και δεν άφησαν ελεύθερους χώρους.
Στην επανάληψη, η Καλαμαριά πίεσε για το δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχε στο 55΄ ο Πόποβτις με ωραίο απευθείας σουτ,  κι ο ίδιος παίκτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, πετυχαίνοντας στο 62΄ το τρίτο προσωπικό γκολ.
Η ομάδα μας προσπάθησε να αντεπιτεθεί και είχε δύο καλές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ. Η πρώτη στο 71΄ με τον Ντινόπουλο κι η δεύτερη στο 73΄ με τον Κωτσόπουλο, που αστόχησαν προ του τερματοφύλακα Μένκα. Αυτό όμως που δεν πέτυχαν οι Ναουσαίοι, το κατάφερε δύο λεπτά αργότερα ο Ν’ Λουντούλου διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.
Την 3η αγωνιστική η ομάδα μας έχει ρεπό και θα επέλθει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις την 4η αγωνιστική την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Αλμωπό Αριδαίας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καπίας, Καλογέρης (76΄ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Συμελίδης, Ν” Λουντούλου (78΄ Ρόβας), Πόποβιτς (69΄Φάμπιο).
Προπονητής: Κώστας Καλαϊτζίδης.
ΦΑΣ Νάουσα: Κοντογουλίδης, Αγγελίδης, Μπρέγκου, Κασμερίδης, Νίρλας, Καπετάνος (78΄ Βλαχοδήμος Ζ.), Περηφανόπουλος, Παντζαρτζίδης (69΄ Ντινόπουλος), Κωτσόπουλος, Μουρίκι (76΄ Νίκου), Τούφας.
Προπονητής: Βαγγέλης Ντίσιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου