Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Κεντρική ομιλήτρια της ΝΟΔΕ Ημαθίας η γραμματέας της ΠΑΣΠ Θεσσαλονίκης, κολλητή του Τσοχατζόπουλου και δημοσιογράφος του συγκροτήματος που "λύσσαξε" κατά του Κώστα Καραμανλή!

Πώς αλλάζουν οι καιροί, νούμερο δύο. Για τον Χρυσοχοΐδη και τις..ρεβεράντζες του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τα γράψαμε. Σήμερα όμως θα δούμε και άλλο...έργο. Την Μαρία Σπυράκη, γραμματέα της ΠΑΣΠ Θεσσαλονίκης και κολλητή του Άκη Τσοχατζόπουλου να κάνει...κατήχηση στα στελέχη της ΝΔ στην
Ημαθία για την απαιτούμενη πολιτική...ανασυγκρότησης της χώρας (αλήθεια ποια είναι αυτή;). Στην Ελλάδα που ο καθένας είναι ότι δηλώσει, η μνήμη εξασθενεί εύκολα, ειδικά δε για το γεγονός η κ. Σπυράκη υπήρξε στέλεχος του ΜEGA την εποχή που το κανάλι "έφαγε τα λυσσακά" του εναντίον του Κώστα Καραμανλή και του αγώνα που πραγματοποίησε, ως πρωθυπουργός, για να απεξαρτηθεί η χώρα από την υποτέλεια της δύσης. Με αυτά και με τα άλλα ας την χαίρονται λοιπόν την κυρία Μαρία όσοι βρεθούν σήμερα στο "Αιγές" και θα βγάλουν τις καθιερωμένες σέλφι μαζί της, όπως δυο χρόνια πριν, όταν, εν όψει ευρωεκλογών και τοποθέτησης της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ από τον Σαμαρά, η ίδια είχε επαναλάβει την...κατήχηση στον ίδιο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου