Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ταμπακιάρης για το πρατήριο φαρμάκων: «Οι συκοφαντίες και οι βλασφήμιες εκτός φιλοσοφίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού»!Video



Για ‘βρωμιές και αλητείες’ κάποιων μελών του συνεταιρισμού που αναζητώντας εξιλαστήρια θύματα μετακυλύουν τα δικά τους λάθη στο πρατήριο φυτοφαρμάκων του συνεταιρισμού έκανε λόγο ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας Κώστας Ταμπακιάρης, στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κατάμεστο από περίπου 400 μέλη ‘Κιόσκι’, με αποκλειστικό θέμα τη λειτουργία του πρατηρίου. ( δείτε video με όλη την ομιλία του προέδρου).
«Τα οφέλη από την παρουσία του πρατηρίου στον συνεταιρισμό τα καρπωθήκαμε όλοι. Τέτοιες παροχές δεν έχει κανένας αγρότης σε όλη την Ελλάδα. Καταφέραμε μέσω της λειτουργίας του να μειώσουμε κάθετα το κόστος παραγωγής του αγρότη-μέλους μας και να γίνουμε ανταγωνιστικοί όχι μόνο με τους Έλληνες αγρότες, αλλά με τους Ιταλούς και τους 
Ισπανούς, επιτυγχάνοντας παράλληλα προϊόντα υψηλής ποιότητας με την άρτια λειτουργία της ολοκληρωμένης διαχείρισης και τις καλύτερες τιμές από όλους», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ταμπακιάρης, σχολιάζοντας ότι οι συκοφαντίες που ακούγονταν κατά καιρούς για τη λειτουργία του πρατηρίου και ‘παιχνίδια’ που παίζονται με εταιρείες είναι ασχήμιες έξω από τη φιλοσοφία του συνεταιρισμού και πρέπει να απομονωθούν. Ο κ. Ταμπακιάρης τόνισε επίσης ότι η λειτουργία του πρατηρίου είναι μέρος της συνολικής στρατηγικής του συνεταιρισμού, που έχει οδηγήσει στην αύξηση των εξαγωγών τα τελευταία χρόνια.
Με ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης αποφασίστηκε να συνεχίσει τη λειτουργία του ως έχει το πρατήριο του Α.Σ., ενώ κάποιοι πρότειναν να ενισχυθεί.







1 σχόλιο:

  1. Πρόεδρε και πρώην συνάδελφε Κώστα Ταμπακιάρη, όλοι εμείς οι ιδιώτες σεβόμαστε την προσπάθεια που κάνετε εσείς στις οργανώσεις και βοηθούμε όσο μπορούμε ,αλλά μην μας πηροβολήτε όλους εμάς που στηρίζουμε την προσπάθεια βοηθώντας τους παραγωγούς να καλιεργισουν κάνοντας πιστώσεις και παίρνοντας αρκετό οικονομικό ρίσκο αφού θα πληρωθούμε όταν πληρωθούν οι αγρότες από τους συνεταιρισμούς. Επίσης όπως ξέρεις και εμείς προσφέρουμε στην οικονομία τις Νάουσας με θέσεις εργασίας αλλά και τόσους άλλους φόρους μιας και πριν από πολλά χρόνια είχες ασχοληθεί και εσύ με αυτό επάγγελμα που κάνουμε. Τέλος δες και εμάς τους επαγγελματίες ιδιώτες σαν συνεργάτες, που είμαστε στην πόλη και δίνουμε τον αγώνα τις επιβίωσης σε αυτόν τον όμορφο τόπο, όταν κάποιοι άλλοι φεύγουν στις γειτονικές χώρες. Κλείνοντας θα ευχηθώ καλή καλλιεργητική χρονιά, υγειά και κουράγιο για όλους τους παραγωγούς και όλοι μαζί χέρι χέρι να βγούμε από αυτήν την κρίση που ζούμε όλοι μας...Καλά Χριστούγεννα!
    Φανιάδης Φώτης Φάρμα επε

    ΑπάντησηΔιαγραφή