Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ερωτήματα για την αυτο...αποκαλούμενη συντονιστική επιτροπή των ΑΝΕΛ Ημαθίας, από το επίσημο έγγραφο του κόμματος.Νόμιμος εκπρόσωπος σύμφωνα με αυτό ο Χρήστος Παναγιωτίδης!!

 Δημοσιεύουμε σήμερα την απόφαση της 7ης Ιουνίου του 2012, με την οποία ο γραμματέας οργανωτικού των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Λύτρας ορίζει ως εκπρόσωπο της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής του κόμματος στην Ημαθία τον κ. Χρήστο Παναγιωτίδη. Εμείς ρωτάμε την αυτοαποκαλούμενη συντονιστική επιτροπή. Με ποια κομματική νομιμοποίηση δικαιούνται ...δια να ομιλούν σήμερα; Έχει αλλάξει η κεντρική απόφαση του κόμματος; Σημαντικά τα ερωτηματικά και προς τον βουλευτή Ημαθίας των ΑΝ.ΕΛ κ. Κώστα Γιοβανόπουλο. Η παρουσία του ενώνει ή χωρίζει τους πολίτες της Ημαθίας που ψήφισαν τον Πάνο Καμμένο; Ενστερνίζεται ή όχι την παλαιοκομματική λογική δημιουργίας κομματικών μηχανισμών, τι στιγμή που
ο ίδιος σε πολλούς και ιδίους φιλολογικούς τόνους, διακηρύσσει το αντίθετο; Θεωρεί ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρέπει να είναι ενωμένοι στην Ημαθία ή πρέπει να γίνουν τα γνωστά...μαγαζάκια, τα οποία ταλαιπώρησαν τόσο χρόνια τους συμπολίτες μας, με τους εκάστοτε...Ημαθιάρχες; Πώς εξηγεί το κάκιστο των σχέσεων που υπάρχουν στα κορυφαία στελέχη του κόμματος του στην περιφερειακή μας ενότητα και τι κάνει ώστε να αποκατασταθούν για να είναι ενωμένη η παράταξη του; Ελπίζουμε ότι ο φίλος Κώστας  θα μας απαντήσει. Το βήμα μας ανοικτό.
Υ.Γ  Τονίζουμε και πάλι σε  όσους βλακωδώς μεταφέρουν στα κεντρικά γραφεία των ΑΝ.ΕΛ ότι ο δικός μας Κώστας Παναγιωτίδης από τα "Έπεα", δεν έχει καμιά απολύτως συγγενική ή άλλη σχέση με τον Χρήστο Παναγιωτίδη, τον πρόεδρο της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής. Η λογικές του κατινισμού παραπέμπουν στα πάλαι ποτέ βουλευτικά γραφεία του Γκόρτσου, του Καλοχαιρέτα και του Μαυρογιαλούρου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου