Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Στην Επισκοπή έκλεισαν για φέτος οι ‘Αίρεσις’ την ‘Καλή Λευτεριά’ και επιφυλάσσονται…



Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος παραστάσεων της πικρής κωμωδίας «ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ» από τη θεατρική ομάδα ΑΙΡΕΣΙΣ.
Η πρεμιέρα έγινε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου...
στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας. Ακολούθησαν άλλες 4 επιτυχημένες παραστάσεις στη Νάουσα και κατόπιν και μια 6η, έκτακτη, πάλι στη Νάουσα, τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, προκειμένου να ικανοποιηθούν και όσοι δεν βρήκαν θέση τις προηγούμενες μέρες. Ο πρώτος κύκλος έκλεισε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στην Επισκοπή Ναούσης στο γεμάτο «θεατράκι» του (πρώην) Κοινοτικού Γραφείου. Η αποδοχή του κόσμου ήταν θερμή σε κάθε παράσταση και τα χειροκροτήματα πρόσφεραν τη μεγαλύτερη ικανοποίηση στους ηθοποιούς της ομάδας.
Στα μέσα Ιανουαρίου του 2013 ξεκινάει ένας δεύτερος κύκλος. Η αρχή γίνεται στην Αριδαία στις 12 Ιανουαρίου και συνεχίζει με περιοδεία σε άλλες γειτονικές περιοχές. Ο κύκλος θα  κλείσει με επιστροφή στο Δημοτικό Θέατρο  Νάουσας, τον Μάρτιο του 2013.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η ΑΙΡΕΣΙΣ Α.Μ.Κ.Ε.  ευχαριστεί:
•           τον Δήμο Νάουσας
•           τους Χορηγούς
•           τα Μέλη, τους Συνεργάτες και τους Φίλους της θεατρικής ομάδας
που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του πρώτου κύκλου των παραστάσεων της πικρής κωμωδίας «ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ». Νάουσα και Επισκοπή Ναούσης, Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2012.
Επίσης, ευχαριστεί όλους όσους παρακολούθησαν την παράσταση. Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνατε και για το θερμό σας χειροκρότημα.
Βρείτε μας στο www.facebook.com/airesis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου