Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Νέος πρόεδρος των υπο συγχώνευση ΕΛΟΤ, ΕΣΤΔ και ΕΙΜ ο Άγγελος Τόλκας


Επιβεβαιώθηκαν την περασμένη Τρίτη τα όσα είχαμε γράψει πρόσφατα, για την τοποθέτηση του κ. Άγγελου Τόλκα, στο τιμόνι της κοινής διοίκησης των υπό συγχώνευση  ΕΛΟΤ, ΕΣΥΔ και ΕΙΜ. Ο πρώην υφυπουργός Τύπου και τέως βουλευτής, υπήρξε κυβερνητική επιλογή της τρικομματικής συγκυβέρνησης, μετά από πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλη Βενιζέλου και αναλαμβάνει σε μια κρίσιμη στιγμή τρεις οργανισμούς, τον
Ελληνικό Οργανισμό Τυποποίησης, το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης και το Ελληνικό Ινστιτούτο Μετρολογίας. Οι τρεις οργανισμοί απασχολούν 55 περίπου υπαλλήλους και χρειάζονται επειγόντως αναδιοργάνωση. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Τόλκα και μας είπε ότι σύντομα θα μας τα πει από κοντά. Τον ρωτήσαμε πάντως για την αντιμισθία του προέδρου, επειδή ακούγονται πολλά και κακοπροαίρετα και μας τόνισε ότι λαμβάνει μηνιαίως 1.900 ευρώ το μήνα. Με τον κ. Τόλκα θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε για όλα όσα συνέβησαν το διάστημα που υπήρξε υφυπουργός Τύπου και για το πώς λειτουργεί το σύστημα των μεγαλοδημοσιογράφων των Αθηνών, οι οποίοι είναι βολεμένοι και στο δημόσιο και σε μεγάλα μέσα της διαπλοκής. Τα "Έπεα" του εύχονται να είναι πετυχημένη η θητεία του.

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον Άγγελο. Είναι απο τα καλύτερα παιδιά στην πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω με τον 8:27 αλλα δεν έπρεπε να δεχτει, έκανε κακο στην εικόνα του. Τον κραζουν όλοι και οχι μονο αυτον. Εχει ολα τα προσοντα να κανει κατι καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη συνείδηση μιας πλειοψηφίας πολιτών θα είναι ένας νεαρός, άπειρος πολιτικός, που ταύτισε την ύπαρξη του με ένα φθίνων ΠΑΣΟΚ, κόμμα της διαφθοράς της ευνοιοκρατίας,του κομματισμού, της ευκολίας, της αναξιοκρατίας. Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή