Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Από το Σάββατο όσο το δυνατόν περισσότερες πίστες στη διάθεση των χιονοδρόμων στα 3-5 Πηγάδια!



Η Αναπτυξιακή Χιονοδρομίας Νάουσας Α.Ε. μετά την ανάληψη της διαχείρισης του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια ενημερώνει ότι όλες οι εργασίες συντήρησης...
και αποκατάστασης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, των κτηριακών και λοιπών εγκαταστάσεων έχουν ολοκληρωθεί. Το σύστημα Τεχνητής Χιόνωσης με νέα κανόνια τελευταίας τεχνολογίας έχει τεθεί σε λειτουργία και καλώς εχόντων των πραγμάτων το ερχόμενο Σάββατο θα διαθέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πίστες για χιονοδρομία.
Το Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια είναι το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα το οποίο διαθέτει πλήρες και αυτοματοποιημένο σύστημα τεχνητής χιόνωσης και χάρη σε αυτό υπάρχει η δυνατότητα χιονοκάλυψης όλων των πιστών του Χ.Κ. από μηδενική βάση!
Εντός της εβδομάδας θα τεθούν σε λειτουργία και οι live κάμερες.
Στη βάση του ΧΚ θα λειτουργεί Lift-bar, Ψησταριά και Snack Bar για καφέ και φαγητό, καθώς και το «Σαλέ alt.2005m» στην κορυφή με μοναδική θέα προς όλη τη Μακεδονία.
Το ΧΚ παρέχει επίσης δυνατότητα για ενοικίαση χώρου σε τροχόσπιτα με ηλεκτροδοτούμενο χώρο 85 θέσεων, οργανωμένη σχολή σκι, καθώς  και καταστήματα για ενοικίαση ή αγορά ειδών σκι.
Εκτός από σκι και snowboard, υπάρχουν διαδρομές για περίπατο, ορειβατικό σκι  και ενοικίαση snowmobiles για βόλτες στο βουνό και αξέχαστες εμπειρίες!
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην καινούρια ιστοελίδα μας www.3-5pigadia.gr, στη σελίδα μας στο Facebook http://www.facebook.com/35Pigadia και ακολουθήστε μας στο Twitter @3_5Pigadia και στο Instagram 3_5pigadia!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου