Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Τρίτη και ...13 αύριο και οι δημοτικοί υπάλληλοι της Νάουσας καταλαμβάνουν το δημαρχείο της πόλης για να μην υπάρξουν απολύσεις!!

Τρίτη και 13 αύριο και η ....γουρσουζιά του Μνημονίου πάει σύννεφο και για τους δημοτικούς υπαλλήλους σε όλη την χώρα, αφού η Τρόικα επιτάσσει να τεθούν σε διαθεσιμότητα ( έτσι λένε τώρα τις απολύσεις) 2000 δημόσιοι υπάλληλοι άμεσα. Από αυτούς οι 800 θα είναι επίορκοι, ενώ την...νύφη θα πληρώσουν και οι δημοτικοί υπάλληλοι. Ήδη ο Στουρνάρας έστειλε υπόμνημα στους δήμους της χώρας, ζητώντας τις λίστες του δημοτικού....Σίντλερ ( εν αναμονή φυσικά της Λαγκάρντ που κομματάκι δύσκολο το βλέπουμε να έρχεται ολάκερη!). Οι εργαζόμενοι, όπως και οι δήμαρχοι αντιδρούν φυσικά, ενώ ο Σίμος Δανιηλίδης από την ΠΕΔ πρότεινε να
παραιτηθούν και οι τριακόσιοι τόσοι δήμαρχοι και τα δημοτικά συμβούλια της χώρας ( με την κρίση που υπάρχει Σίμο όμως μάλλον θα αναλάβουν σίγουρα οι επιλαχόντες, γιατί όσο να είναι το τριχίλιαρο το μήνα μια χαρά είναι!). Αύριο το πρωί στη Νάουσα θα υπάρξει κατάληψη του δημαρχείου από το σωματείο δημοτικών υπαλλήλων, που είναι ενάντιοι σε οποιαδήποτε απόλυση. Εμείς θα λέγαμε στον κ. Στουρνάρα να μην  αναζητήσει τα εύκολα θύματα. Ας απολύσει όλους αυτούς που έβαλαν από τα παράθυρα στη Βουλή ο Τραγάκης, ο Πάγκαλος, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα διακομματικά παιδιά και ας συμπληρώσει το όριο των 2000. Χίλιοι τετρακόσιοι είναι σήμερα ( ζωή να έχουν τα παιδιά), ενώ μόλις 500 ήταν στην δεκαετία του 1990!! Φυσικά αν γίνει αυτό θα κηρυχθεί ...βουλευτική ανταρσία, οπότε αγαπητοί φίλοι του δήμου Νάουσας δύσκολα τα πράγματαααα!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου