Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

H ΝΑΟΥΣΑ ΜΙΛΗΣΕ

Με μια πρωτοφανή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση ,η οποία εκτεινόταν από το CITY έως το φαρμακείο του Παναγιώτου και από το ανθοπωλείο του Σαράτση έως τη Σπονδή, ο λαός της Νάουσας  έδειξε τη θέλησή του για επανεκκίνηση  και προκοπή του τόπου.
Η κα. Ιωσηφίδου εξαιρετικά συγκροτημένη και δείχνοντας έτοιμη να αναλάβει τα ηνία του Δήμου, ξεδίπλωσε το όραμά της για την ανάπτυξη του τόπου. Παράλληλα κατήγγειλε τη
βιομηχανία λάσπης που εδώ και μήνες δέχεται η ίδια και τα μέλη του ψηφοδελτίου της.
Καταχειροκροτήθηκε δε, όταν ζήτησε    να καταδικαστούν  οι πολιτικές της φτώχιας, της ανεργίας της εγκατάλειψης  και αυτοί που τις  πρεσβεύουν. Ανέφερε χαρακτηριστικά :<<oι φίλοι του απερχόμενου Δημάρχου μας έκοψαν τους μισθούς , μας έκοψαν τις συντάξεις, ε δε θα μας κόψουν και το χαμόγελο>>!
Και συνέχισε :<<εμείς δε θα αφήσουμε απλήρωτους του εργαζόμενους στις Δημοτικές επιχειρήσεις και μετά θα λέμε ότι τους βρήκαμε δουλειά. Η πολιτική της ομηρίας είναι δική τους, η πολιτική της ανάπτυξης είναι  δική μας>>.
<<Εμείς, η Ενωτική Κίνηση Πολιτών, δηλώνουμε παρόντες για να εκφράσουμε την αγωνία μας γι’αυτόν τον τόπο και όχι τη ματαιοδοξία της εξουσίας>>.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου