Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στην έκθεση τροφίμων και ποτών στο Ισραήλ

Το ΕBEA και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διοργανώνουν κλαδική επιχειρηματική αποστολή στο Τελ Aβίβ στον τομέα των τροφίμων και ποτών, κατά το χρονικό διάστημα 21-23  Σεπτεμβρίου 2016.
 Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ θα συμμετάσχει στην αποστολή και θα έχει συναντήσεις με Ισραηλινές επιχειρήσεις και φορείς που ενδιαφέρονται να
συνεργαστούν με την Ελλάδα και να αγοράσουν ελληνικά προϊόντα.
Εάν σας ενδιαφέρει η αγορά του Ισραήλ, η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ θα είναι εκεί εκπροσωπώντας όσες Ενώσεις και Αγροτικούς Συνεταιρισμούς το επιθυμούν.
 Σημειώνεται ότι η  εν λόγω Επιχειρηματική Αποστολή πραγματοποιείται μετά την Υπογραφή της Κοινής Διακήρυξης Συνεργασίας στον αγροδιατροφικό τομέα  μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Μάρκου Μπόλαρη, και του Ισραηλινού Υπουργού Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Uri Ariel, την 9η  Ιουνίου 2016 στο Τελ Αβίβ.
Αναλυτικά τα προϊόντα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι: αυγά, κρέατα (αιγοπρόβειο & μοσχαρίσιο) και κρεατοσκευάσματα αυτών, παγωτά, φρούτα, λαχανικά, ελιές, λάδι, κρασί, νερό, καθώς και ψάρια.

Παρακαλείσθε, αν ενδιαφέρεστε να διερευνήσουμε για εσάς πιθανές συνεργασίες ή εξαγωγές με επιχειρήσεις του Ισραήλ, να μας στείλετε  μέχρι 10 Αυγούστου συμπληρωμένη την φόρμα που ακολουθεί στο b_filadarlis@c-gaia.gr


GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε.
Διεύθυνση Υποστήριξης & Ανάπτυξης Εξαγωγών

Λ. Κηφισίας & Παραδείσου 2, ΤΚ: 15125, Μαρούσι

Atrina Business Cente, 26ης Οκτωβρίου 38-40, 54625 Θεσσαλονίκη

Τηλ 2316004800 εσωτ. 8810

Ε mail: b_filadarlis@c-gaia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου