Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΦΘΑΣΕ. ΕΠΕΑ ΤV , AKOΠΑ ΚΑΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO









ΕΠΕΑ TV.ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΑΣ.ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!!

 Κυρίες και κύριοι. Είναι Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και το εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων του ΕΠΕΑ ΤV είναι στον αέρα( προσοχή μόνο να μη φυσήξει όπως χθες και μας πάρει το σκηνικό) Δείτε τις σημερινές μας ειδήσεις, καθώς και ζωντανή σύνδεση με την ανταποκρίτρια μας στην Κομοτηνή, για να μάθετε πως το πήρε( το αυγουλάκι του πονήρουληδες μου και πονηρούλες) ο Γιωργάκης. Ωμό ή μελάτοοοο!



ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 Είμαστε στον αέρα (κοπανιστό φυσικαααα, !!) Δε σας πουλάμε όμως αέρα, αλλά το πρώτο δελτίο εναλλακτικών ειδήσεων της Ημαθίας. Χθες μας είδατε από την ανάποδη. Σήμερα από την καλή. Μένουμε στην υπόσχεση του τηλεπαρουσιαστή μας κ. Κωστανίκου Χατζηπαναγιωτιδονικολάου. Τις επόμενες φορές θα είμαστε ακόμη χειρότεροιι.. Πάμε λοιπόν άκοπα και αμοντάρισταααα!




1 σχόλιο:

  1. Ενσταση!!!!!
    Που είναι οι τίτλοι των ειδήσεων;;;;
    Ποιοί οι συντελεστές του;
    Ποιός ο ψυμιθιολόγος του παρουσιαστή(που ποτέ δεν μάθαμε το όνομά του);
    Και μία πρόταση: Μιας και κάνουμε τις επόμενες ημέρες παρουσίαση μακιγιάζ, ας περάσει από δω ο κ. ... που ποτέ δεν μάθαμε το όνομά του... να δοκιμάσει και την δική μας ...ψυμιθιολογία. Θα του δώσουμε και διάφορα βιολογικά μαντζούνια για να μην γλωσσεύει την μπέρδα του, και επίσης και κάτι για το γέλιο :)
    Καλή χειρότερη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή