Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ "ΚΛΕΙΔΙ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΣΤΟΝ Χ.ΜΟΧΛΑ(xronika05.blogspot).ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΡΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ!!

Σε κλοιό διοδίων πλέον από παντού η Ημαθία, αφού μετά τα Μάλγαρα( για να κατευθυνθείς στη Θεσσαλονίκη) και τον Πολύμυλο ( προς Γιάννενα) ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Μαγκριώτης δήλωσε στο blog του φίλου Χάρη Μόχλα , ότι τα διόδια στο "Κλειδί" θα τοποθετηθούν πλευρικά προς Αθήνα. Δηλαδή οι Ημαθιώτες θα πληρώσουν ένα ακόμη νταβατζιλίκι για να πάνε προς Αθήνα και το καλοκαίρι άμα θελήσεις να πας Πλαταμώνα π.χ θα πληρώνεις κανά 15αρι πήγαινε-έλα σε διόδια!! Η ξεφτίλα του σοσιαλισμού στο μεγαλείο της αγαπητέ κυρ Γιάννη μας, που ερχόσουν προεκλογικά στη Νάουσα και μας έταζες λαγούς με πετραχήλια( οίκου Hermes
μάλλον, από κει που ψωνίζεται ο Άκης!). Η λύση βέβαια υπάρχει για την αποφυγή του νέου οίκου  ...ενοχής( συγνώμη διοδίων). Αλεξάνδρεια-Αιγίνιο. Να περάσουμε και από τον παλιό τον δρόμο, να θυμηθούμε τα νιάτα μας!! Και άμα θελήσει να βάλει κανά σταθμό και εκεί ο "σύντροφος" Μαγκριώτης, ε, τότε θα πάμε από Παλατίτσια-Συκιά. Θα δούμε και τον φίλο μας τον Λαικούρα που μένει στα Παλατίτσια, θα μας δώσει και κανά ζαρζαβατικό και κανά αυγουλάκι( ελπίζουμε να έβαλες στην αυλή σου Μιχάληηηη γιατί πέφτει πείνα!!) και μετά σε κανά τρίωρο θα φτάσουμε Κορινό! Άντε γεια ρεεεε!!

1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ,ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡOΣΩΠΟ{ΕΠΕΙΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ANYWAY ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ}ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΟΞΙΔΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΠΟΥ ΕΚΠΝΕΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή