Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ".ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! VIDEO KAI ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Παρουσία του φίλου της Νάουσας καθηγητή Αριστοτέλη Βρίτσιου έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου «Αριστοτέλης» to πρωί της Κυριακής 30 Ιανουαρίου  στην Εστία Μουσών. Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος κ. Καραμπατζός, ο αντιδήμαρχος κ. Βαδόλας, οI δημοτικοί σύμβουλο κ. Τζώρτζης και Γώγος, μέλη και φίλοι του συλλόγου. Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος του «Αριστοτέλη» κ. Ευθυμιάδης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ενημέρωσε για την προβολή ντοκιμαντέρ παραγωγής του ινστιτούτο «Αριστοτέλης» (που προεδρεύει ο κ. Βρίτσιος) με θέμα την ελληνιστική περίοδο. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας από το δήμαρχο.

 Βlog:1η παρατήρηση (προς το σύλλογο): Πολύ καλό (αν και
παρατεταμένο) το ντοκιμαντέρ, ωστόσο άλλαξε άρδην το χαρακτήρα της εκδήλωσης και έβγαλε τον κόσμο από το πρόγραμμά του.
2η παρατήρηση (προς το δήμο): Δεν μπορεί το 2011 να γίνονται προβολές στην Εστία Μουσών με δανεικά μηχανήματα ιδιωτών. Επιτέλους ας οργανωθούμε αγαπητέ νέε πρόεδρε της ΚΕΔΗΠΟΝ!

















1 σχόλιο:

  1. αγαπητέ Θόδωρε
    με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι σωστό να επισημαίνονται οι ελλείψεις του Δήμου σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό κλπ.
    Χωρίς να υπάρχει η παραμικρή διάθεση στοχοποίησης του συγκεκριμένου συλλόγου, στο παρελθόν έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο όταν ο Δήμος παραχωρεί είτε τους χώρους του είτε μέρος του εξοπλισμού του για να εξυπηρετήσει εκδηλώσεις συλλόγων, σχολείων, ιδιωτών κλπ. να παρατηρούνται φθορές ή ακόμα και βλάβες είτε σε χώρους είτε σε εξοπλισμό αντίστοιχα, των οποίων το κόστος συντήρησης ή και αντικατάστασης να είναι μερικές φορές υψηλό.
    πάντα το νόμισμα έχει δύο όψεις λοιπόν, δεν είναι μονομερής η ευθύνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή