Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

SOS....TE το Γηροκομείο της Νάουσας! Κοινοποιήστε τούτο το άρθρο για το Γηροκομείο που αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες!

Διήμερο BAZAAR στον πολυχώρου της ΒΕΤΛΑΝΣ πραγματοποιεί το Γηροκομείο της Νάουσας. Ένα bazaar ΣΩΤΗΡΙΑΣ ενός ιδρύματος για το οποίο θα ακούσετε στο video που ακολουθεί τους τροφίμους του, και την κ. να περιγράφουν με τα καλύτερα λόγια την περιποίηση που έχουν από το προσωπικό και την διευθύντρια Αλέκα Σαντίκογλου. To ΒΑΖΑΑR λειτουργεί σήμερα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και αύριο Κυριακή 17, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και περιέχει εξαιρετικές δημιουργίες των τροφίμων, 400 στο σύνολο, αλλά και κατασκευές όλων όσων βοηθούν αυτό το στολίδι ανθρωπιάς της Νάουσας Το σύνθημα που θέτουμε σήμερα είναι το SOS...TE TO
ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ. Οι ανάγκες τεράστιες, ακόμη και για εκατό λίτρα πετρέλαιο, για είδη πρώτης ανάγκης και κυρίως για οικονομική ενίσχυση σε ρευστό πρέπει να καλυφθούν από όλους μας. ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ  στους Ναουσαίους των Αθηνών, των ΗΠΑ και όλης της διασποράς να ενισχύσουν το Γηροκομείο μας, το οποίο δεν αντέχει άλλο πλέον, αφού το κράτος δεν τους έχει καν δώσει την προβλεπόμενη βοήθεια για το 2017! Ο τραπεζικός λογαριασμός του ιδρύματος στην ALPHA BANK είναι IBAN GR5301408310 8310 0210 1145 281Δεν υπάρχουν σχόλια: