Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Εντός έδρας ήττα για τον Ζαφειράκη στο μπάσκετ από τον Εδεσσαϊκό

Δίκαιη ήττα γνώρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στο κλειστό της πόλης μας από την ισχυρή ομάδα του Εδεσσαικού με σκορ 64-77 για το πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας παρουσίασε ένα αρκετά καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έληξε με σκορ 36-37 υπέρ της ομάδας της
Έδεσσας. Στην επανάληψη όμως, η ποιότητα της φιλοξενούμενης ομάδας συν την απουσία στη ρακέτα του Σκουλαριώτη (λόγω της τιμωρίας του από τα διαιτητικά εγκλήματα στο Αιγίνιο) έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Εδεσσαικού για να φτάσουμε στο τελικό 64-77. Με αυτή την ήττα την 4η σε 9 αγώνες η ομάδα μας έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας αλλά μόλις 1 βαθμό πίσω από την προνομιούχο τετράδα των play-off.  Την επόμενη αγωνιστική και συγκεκριμένα το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου η ομάδα δίνει ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 18:00 την ομάδα του Κεραυνού Άσπρου η οποία δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.
Την ήττα παρά τη πολύ καλή εμφάνιση γνώρισε και η ομάδα των παίδων καθώς σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, ηττήθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών στο κλειστό της πόλης μας με σκορ 51-54. Η ομάδα μας έκλεισε το `1ο γύρο του ομίλου της με 1 νίκη και 6 ήττες και αυτή τη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 14:30 στο ξεκίνημα του 2ου γύρου έχει την ευκαιρία για δεύτερη νίκη καθώς υποδέχεται την  ομάδα του Κεραυνού Άσπρου που είχε κερδίσει στο πρώτο γύρο.
Δράση και για τις ακαδημίες του συλλόγου μας και αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς μετά τα φιλικά παιχνίδια με τον ΓΑΣ Φλώρινας στη Φλώρινα το προηγούμενο σαββατοκύριακο, σειρά παίρνει σαν αντίπαλος η ακαδημία του Σκυδραικού τμήματα της οποίας θα αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας μας το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 11:00 ως τις 14:30  στο κλειστό της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου