Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Αγιοταφίτισσας από το Ιεροσόλυμα υποδέχεται σήμερα στην Αλεξάνδρεια ο Σεβασμιώτατος μας. Η κίνηση του

Την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα υποδεχθεί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Αγιοταφίτισσας από τα Ιεροσόλυμα και εν συνεχεία θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της
Υπεραγίας Θεοτόκου.

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στην Αγκαθιά επί τη εορτή του Αγίου Νικάνορος.

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στα Ριζώματα.

Την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κλειδί Ημαθίας.

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σέλι.

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Το Σαββατοκύριακο 12-13 Αυγούστου θα παραστεί στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Νις (Σερβία) κ. Αρσενίου.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση και στην Ακολουθία του Επιταφίου της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 6:00 μ.μ. θα συμμετάσχει στο πολυαρχιερατικό πανηγυρικό Μέγα Εσπερινό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στην ιερά λιτανεία στο Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Την Τρίτη 15 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο και εν συνεχεία θα συμμετάσχει στην ιερά λιτανεία της Θαυματουργής Εικόνος της Παναγίας Σουμελά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: