Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Ρόδα είναι και Γυρίζει: Ο Τερματισμός! Υποδοχή των δύο αθλητών σήμερα Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο Βέροιας!

Το ταξίδι που ξεκίνησε την Κυριακή 30/07 από τη Βέροια, ολοκληρώνεται στη Βέροια απόψε το απόγευμα (Τετάρτη 9/8) στις 19.00! Οι δύο ποδηλάτες, Γιώργος Λυπηρίδης και Πέτρος Παλουκίδης, αφού διένυσαν σχεδόν όλοκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα με τα ποδήλατά τους, κάνοντας 1400χλμ, περνώντας από 14 μεγάλες πόλεις και τα κατά τόπους καταστήματα X-Treme Stores, για
φιλανθρωπικό σκοπό, έφτασαν χθες το βράδυ στον αρχικό τους προορισμό, στη Θεσσαλονίκη! 'Ομως, μετά από απαίτηση πολλών φίλων και υποστηρικτών τους, θα κάνουν τον "κόπο" να επιστρέψουν στην πόλη της Βέροιας, εκεί που ξεκίνησαν όλα.
   Περνώντας από την Αλεξάνδρεια θα ανταμώσουν με τους "Ποδηλάτες Αλεξάνδρειας" οι οποίοι θα τους συνοδεύσουν μέχρι τη Βέροια, όπου θα τους περιμένουν οι "Ποδηλάτες Βέροιας" για να καταλήξουν όλοι μαζί στην πλατεία του Δημαρχείου. Εκεί θα τους περιμένουν φίλοι, γνωστοί, υποστηρικτές, αθλητές με αναπηρία και μέλη του "Εν Σώματι Υγιεί" αλλά και επίσημοι από την πολιτική ζωή της πόλης μας!

  Το Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του αθλητικού πνεύματος, να παραβρεθούν στην τελετή υποδοχής των δύο αθλητών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: