Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

"Λύρες στις πηγές" και βραδιά χορού από την Εύξεινο Λέσχη Νάουσας

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά, τριήμερες εκδηλώσεις με τίτλο «Λύρες στις Πηγές». Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Άλσος του Αγίου Νικολάου, στις 23, 25 και 26 Ιουνίου. Στόχος μας είναι η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του Άλσους, μέσω της πολιτιστικής χρήσης του, ενώ τα έσοδα, θα διατεθούν για τη διάσωση της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως.


Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 23 Ιουνίου
Χρήστος Παπαδόπουλος και Λάμπρος Καρελάς, από τα Παιδιά απ’ την Πάτρα, Γιώργος Σαρρής, από τους Ζιγκ Ζαγκ, Ειρήνη Χαρίδου, Χρήστος Αδαμόπουλος

Κυριακή 25 Ιουνίου
Θεόφιλος Πουταχίδης, Μπάμπης Ιορδανίδης, Ανέστης Μωυσής, Κώστας Σιώπης

Δευτέρα 26 Ιουνίου
Αντώνης Μαρτσάκης με την ορχήστρα του, Κώστας Καραπαναγιωτίδης, Άρης Μιχαηλίδης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Χωραφαΐδης, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Φουντουκίδης

Είσοδος 5 € με φαγητό ή διαρκείας 10 € και για τις 3 μέρες.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την αρωγή του Δήμου Νάουσας.


Η Εύξεινος Λέσχης Ποντίων Νάουσας, παρουσιάζει και φέτος την καθιερωμένη Βραδιά Χορού το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 και ώρα 9.00 μ.μ. στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας. 120 και πλέον μαθητές και μαθήτριες των τμημάτων του συλλόγου, θα παρουσιάσουν χορογραφίες κλασσικού και σύγχρονου χορού, καθώς και Hip-Hop, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, οι οποίες θα εκτυλίσσονται κατά τη διάρκειά της.
Μία απ' αυτές τις εκπλήξεις, είναι ότι την φετινή βραδιά θα πλαισιώσουν μουσικά οι Fortissimo, ένα ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων, που έρχεται για να προσδώσει μία δυναμική και "ηλεκτρική" νότα στην εκδήλωση. Οι Fortissimo είναι το πρώτο ελληνικό γυναικείο electric string quartet με συμμετοχές σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις σε μέρη όπως Βρετανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο, Βραζιλία και πολλές άλλες, ενώ έχουν αποτελέσει Support group στο θρυλικό συγκρότημα των Scorpions στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και των Deep Purple.
Σας περιμένουμε σε μία βραδιά γεμάτη χορό και μουσική.
Οικονομική ενίσχυση 5 €

Δεν υπάρχουν σχόλια: