Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Εθιμοτυπικές επισκέψεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τ.Δ. Ημαθίας

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Ημαθίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, επισκέφθηκε την 08-05-2017 και ώρα 10.00΄ τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΣΙΜΟΥΛΗ Χρήστο, ο οποίος είναι και μέλος της Τοπικής Διοίκησης Ημαθίας, προκειμένου να τον συγχαρεί για την
προαγωγή και την τοποθέτησή του στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.
Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν την Τοπική μας Διοίκηση και ο κ. Διευθυντής έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις μελλοντικές δράσεις που θα πραγματοποιήσουμε, δηλώνοντας υποστηρικτής και αρωγός, κατά το μέτρο του δυνατού, των προσπαθειών μας.

Επίσης, το νέο Δ.Σ. πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη την 27-04-2017 και ώρα 10.00΄ στο Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΚΟΥΓΚΑ Διονύσιο.
Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα, ενδεικτικό των σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού.
Στον κ. Διοικητή εκφράστηκαν οι ευχαριστίες για την καθοριστική συμβολή του, ώστε η Τοπική μας Διοίκηση να αποκτήσει ανεξάρτητο χώρο-γραφείο για να καλύψει τις λειτουργικές της ανάγκες, εντός των εγκαταστάσεων της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας.
Ο κ. Διοικητής αναγνωρίζει το σημαντικό πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της Ένωσής μας και ευχήθηκε καλή δύναμη, καθώς και τη στήριξή του για την υλοποίηση των δράσεών μας, προσβλέποντας στην περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών, αλλά και μεταξύ των συναδέλφων.
S E R V O   P E R   A M I K E C O
(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος ΜΠΑΚΟΛΑ Μαλαματή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου