Τρίτη 16 Μαΐου 2017

"Περί δήθεν συγκέντρωσης χρημάτων": Ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης απαντά στον Γιάννη Παπαγιάννη

Ειρωνικά και κακοπροαίρετα, ως συνήθως είχε αναφερθεί ο κ. Παπαγιάννης στην κοινή προσπάθεια Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, Δήμου Βέροιας και επιχειρηματιών, όταν αυτή είχε «κολλήσει» λόγω μη δυνατότητας εύρεσης του συνόλου των χρημάτων από τους επιχειρηματίες. Είχε επενδύσει σε αυτό.
Προς μεγάλη του όμως απογοήτευση τα λεφτά
που έλειπαν βρέθηκαν. Και το χειρότερο; Βρέθηκαν από το Δήμο Βέροιας. Έτσι, αίρεται το πρόβλημα χρηματοδότησης και το έργο μπορεί να «ξεκολλήσει». Αυτό είναι και το πρόβλημα για τον κ. Παπαγιάννη. Ότι το έργο μπορεί να ξεκολλήσει. Κατά συνέπεια, μετά και τα όχι κολακευτικά σχόλια των επιχειρηματιών για αυτόν προσπαθεί να στρέψει αλλού το θέμα, γιατί μια μεγάλη εταιρεία να κάνει χορηγία στο Δήμο 200.000,00€.

Και βέβαια είναι προσφορά προς την τοπική κοινωνία και βέβαια είναι η καλύτερη διαφήμιση για μια μεγάλη εταιρεία, όπως ανέφερα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Παπαγιάννης όμως έχει μάθει να λειτουργεί διαφορετικά:

1.     Ο αιρετός που όταν παρευρίσκεται στα Δ.Σ φεύγει πριν καν τη συζήτηση των θεμάτων, δείχνοντας έτσι την έλλειψη σεβασμού.
2.    Ο αιρετός που δεν γνωρίζει ούτε στοιχειωδώς τη λειτουργία και τα προβλήματα της πόλης.
3.    Ο πολιτικός που ξεκίνησε από το ΚΚΕ, συνέχισε στο ΠΑΣΟΚ, μάζεψε στις δημοτικές εκλογές στο εκλογικό του κέντρο τους χρυσαυγίτες και τώρα που βλέπει φως στον ορίζοντα προσπαθεί να πιάσει στασίδι ως υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ.
4.    Ο αιρετός που δε θέλει να γίνεται τίποτε καλό στην πόλη από την διοίκηση του Δήμου, αυτός είναι ο κ. Παπαγιάννης

Ο Δήμαρχος Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου