Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Δήμος Νάουσας. Ενημέρωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α προς τις δυνητικά ωφελούμενες γυναίκες – μητέρες στα πλαίσια της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2017-2018

Το Νομικό Πρόσωπο «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου  Νάουσας» ενημερώνει ότι  φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για το έτος 2017-2018, αρχίζει νωρίς τον Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση οριστικών  αποτελεσμάτων, εντός του Ιουνίου, έτσι  ώστε
να έχουν το χρονικό περιθώριο οι ωφελούμενες μητέρες  να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στις δομές ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ - ΚΔΑΠ  & ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.
Ενόψει της δημοσίευσης της νέας Πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.ΤΑ.Α. Α.Ε(www.eetaa.gr) εντός του Μαΐου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) θα πρέπει:
1.Να  έχουν υποβάλει  την φορολογική τους δήλωση, που αφορά στα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2016(από 1/1/2016 έως 31/12/2016) και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού φόρου (εκκαθαριστικό), προκειμένου να υπολογισθούν τα εισοδήματα.
2.Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ  και ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση.
Τα δικαιολογητικά, που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση, θα περιγράφονται αναλυτικά στην Πρόσκληση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου