Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Οι «Thunderbots» της Βέροιας στον ς πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής του First Lego League

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο φετινός πανελλήνιος διαγωνισμός ρομποτικής του First Lego League (FLL). Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Τη Βέροια εκπροσώπησε η ομάδα της
ρομποτικής «Thunderbots» από το κέντρο διά βίου μάθησης «ΔΙΚΤΥΩΣΗ».
Οι «Thunderbots»  διακρίθηκαν στο robot game καταλαμβάνοντας την 33η θέση ανάμεσα σε 98 ομάδες. Επίσης βραβεύτηκαν με ειδική μνεία από τους κριτές για το robot design καθώς επίσης και για τον προγραμματισμό του robot της ομάδας.
Η εμπειρία του διαγωνισμού ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά της ομάδας να γνωριστούνε με τις άλλες ομάδες από όλη την Ελλάδα κι να ανταλλάξουν ιδέες και λύσεις για προβλήματα που σχετίζονται με την αλληλεπίδραση των ανθρώπων με τα ζώα. Άλλωστε το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν η σχέση και η αλληλεπίδραση των ανθρώπων με τα ζώα κάτω από τον τίτλο «ANIMAL ALLIES»
Αποχαιρετάμε τον φετινό διαγωνισμό και δίνουμε ραντεβού του χρόνου για μια ακόμη μαγευτική εμπειρία.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τον κόουτς της ομάδας Κο. Σαπτσόγλου Ιγνάτιο καθώς επίσης και τους γονείς των παιδιών για την πολύτιμη βοήθειά τους καθ’ όλη την προετοιμασία της ομάδας.
Ενημερώνουμε τους γονείς ότι στο κέντρο μας λειτουργούν ετήσια προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά από 6 έως 16 ετών. Επίσης λειτουργούν ταχύρρυθμα εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής με σκοπό οι μικροί νέοι επιστήμονες να γνωρίσουν τη ρομποτική και τα οφέλη της.
Πληροφορίες και εγγραφές στα τμήματα της Ρομποτικής καθημερινά 10:00 – 14:00 και 17:00-21:00 (2331022335).

Με εκτίμηση
Δικτύωση – Κε.Δι.Βι.Μ. 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου