Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Ο ΕΟΣ Νάουσας...έπιασε κορυφή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμων Αντοχής- open FIS.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των 17 συνολικά αθλητών, όλων των κατηγοριών, του ΕΟΣ Νάουσας στους ΠΑΧ Δρόμων Αντοχής, 11-12/3/17 στα 3-5 Πηγάδια, οι οποίοι κατάφεραν και τις δύο μέρες των αγώνων,  να ανέβουν πολλές φορές στο βάθρο των νικητών και να αποσπάσουν συνολικά 7 κύπελλα, 3 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια.
Με την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης
του χιονοδρομικού κέντρου, την βοήθεια των έμπειρων στελεχών του συλλόγου και των χιονοπτώσεων των τελευταίων ημερών, ο ΕΟΣ κατάφερε να κάνει έναν από τους καλύτερους αγώνες των τελευταίων ετών, προβάλοντας ουσιαστικά το δύσκολο αυτό αγώνισμα στους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στο χιονοδρομικό.
Αγωνιστικά, η Μαρία Ντάνου έδειξε ότι διανύει περίοδο υψηλής φόρμας και κέρδισε το χρυσό στο σπριντ και το ασημένιο στα 5 χλμ., ενώ στο ομαδικό σπριντ, μαζί με την συναθλήτριά της Φαίη Γιαννακοβίτη κατέκτησαν την πρώτη θέση.
Στις νεάνιδες η Γωγώ Νιμπίτη πήρε δύο ασημένια μετάλλια, αφού μία ατυχής πτώση της στέρησε την πρόκριση στον τελικό του σπριντ και την διεκδίκηση του χρυσού. Η Φαίη Γιαννακοβίτη στην ίδια κατηγορία πήρε 3η θέση στα 5 χλμ.
Στην κατηγορία παίδων-κορασίδων ο Γιώργος Αναστασιάδης και η Στελλίνα Γιαννακοβίτη αντίστοιχα, επιβεβαίωσαν την υπεροχή τους έναντι των υπολοίπων και κέρδισαν από 2 χρυσά, ενώ η Μαριλίζα Νιμπίτη πήρε ένα χάλκινο στα 3 χλμ.
Στο ομαδικό σπριντ ανδρών οι, Νιμπίτης Γιάννης και Αναστασιάδης Γιώργος, κατέκτησαν την 3η θέση με την επανεμφάνιση του πρώτου στους αγώνες, μετά από αρκετά χρόνια αποχής.
Στις παγκορασίδες η Μάρα Τσιάρκα ήταν ασυναγώνιστη και κέρδισε άνετα το χρυσό.
Στην ίδια κατηγορία η Εύα Μπράβου έκανε ικανοποιητική εμφάνιση.
Στην προαγωνιστική κατηγορία έκλεψαν τις εντυπώσεις οι μικροί αθλητές Κατερίνα  Βάικου , Γεωργία Τσιάρκα, Δάφνη Βάικου, Λυδία Τσιάτσιου ,Αγάπη Χατζή ,Άννα Φωτιάδου Γιώργος Κριτόπουλος.Δεν υπάρχουν σχόλια: