Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Κοινή συνεδρίαση ΕΚΝ και ΚΛΩΘΩ για την ΕΝ.ΚΛΩ

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και το σωματείο ΚΛΩΘΩ καλεί   τους απολυμένους της ΕΝ-ΚΛΩ, συνταξιούχους ή άνεργους, τη Δευτέρα 20 Μάρτη, 7:00μμ στην αίθουσα τους Εργατικού Κέντρου Νάουσας.
"Μέχρι σήμερα δεν έχει κατατεθεί αίτημα αγοράς των 17 εργοστασίων της ΕΝ-ΚΛΩ, ούτε σχέδιο επαναλειτουργίας.Ανεξάρτητα από όποια εξέλιξη είτε πουληθούν τα εργοστάσια, είτε όχι, καλούμε όλους τους απολυμένους να μη θεωρήσουν χαμένα δεδουλευμένα και αποζημιώσεις, να διεκδικήσουν σταθερή δουλειά με δικαιώματα και προστασία των ανέργων.Αυτοί που
έκλεισαν τα εργοστάσια με αυτούς που συμφώνησαν σε απολύσεις και απανωτές χρηματοδοτήσεις έχουν πέσει σαν τα όρνια να «φάνε» τα χρωστούμενα όλων των απολυμένων (35 εκ. ευρώ) και να ξαναπάρουν  τζάμπα όλη την περιουσία του ομίλου. Παλιοί και νέοι εργοδότες, όπως τότε έτσι και τώρα δεν νοιάζονται για τους απολυμένους, εκμεταλλεύονται την αυξημένη ανεργία και τσακίζουν δικαιώματα και αξιοπρέπεια. Συνεχίζουμε με μοναδικό κριτήριο τα δικά μας συμφέροντα" καταλήγει η κοινή ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: