Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Τάσος Καραμπατζός:Μη διανοηθεί κανείς να μετατρέψει το Νοσοκομείο σε Κέντρο Υγείας

Επιστολή με την οποία τονίζει πώς δεν πρέπει να διανοηθεί κανείς να μετατρέψει το Νοσοκομείο Νάουσας σε Κέντρο Υγείας μας απέστειλε ο τέως δήμαρχος Νάουσας κ. Τάσος Καραμπατζός, στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Το τι σημαίνει  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ για τη Νάουσα, το γνωρίζουν οι πάντες. Για τους Ναουσαίους είναι το «΄Αγιο Βήμα», όπως λέει ο γιατρός Γιώργος Κουκούλος.  Με την υγεία και το Νοσοκομείο μας, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.  Ακούμε συνεχώς για στελέχωσή του και το μόνο που βλέπουμε είναι το κλείσιμο των κλινικών. Η Καρδιολογική με …ισχαιμικό, στην … εντατική. Η Παθολογική…
διασωληνωμένη, αργοπεθαίνει. Η Παιδιατρική σε διαρκή …νάρκωση και οι άλλες (Χειρουργική και  Ορθοπεδική) δεν λειτουργούν, επειδή είναι κλειστές  οι άλλες  βασικές κλινικές. Κάποιοι μεγαλοσχήμονες που περιφέρονται στην Ευρώπη, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Προφανώς δεν τους πολυνοιάζει. Κατακτήσεις  80  ετών που έγιναν από Μεγάλους Ευεργέτες, καταρρέουν. Το έδαφος χάνεται κάτω από τα πόδια τους και αυτοί «περί άλλων τυρβάζουν». Ο ένας, που λέει ότι έχει  τις λύσεις για όλα, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟΣ. Απλά θυμίζω, ότι και τα προηγούμενα χρόνια του «μνημονίου» είχαμε παρόμοιες προσπάθειες υποβάθμισης, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΥΣΑΙΟΙ  ΜΑΖΙ, ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ. Συμπολίτες  της Νάουσας και του κάμπου: Το σχέδιο μετατροπής ΤΟΥ Νοσοκομείου μας  σε Κέντρο Υγείας, εφαρμόζεται ήδη. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Και αυτό θα γίνει  ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΛΛΑΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΌ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ".
                                                                       Αναστάσιος Καραμπατζός
                                                                  Τέως Δήμαρχος  Η.Π. Νάουσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: