Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Νίκη στο μπάσκετ του Ζαφειράκη επί της ΑΓΕ Πιερίας

Τη 12η νίκη του πέτυχε στο κλειστό γήπεδο της πόλης μας η ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας επί της ΑΓΕ Πιερίας με σκορ 61-46 για τα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής. Η ομάδα μας αν εξαιρέσουμε το 1ο δεκάλεπτο που βρέθηκε να χάνει 12-18, επέβαλε το ρυθμό της σε όλο σχεδόν το υπόλοιπο του αγώνα και έφτασε
σχετικά εύκολα στη νίκη που την διατηρεί στη 4η θέση του πρωταθλήματος. Το ημίχρονο είχε κλείσει με σκορ 35-30 υπέρ της ομάδας μας. Η σύνθεση : Μουρατίδης 8, Βάιγκαντ 2, Σιδηρόπουλος 7, Σκουλαριώτης 17,Τούφας 11,Ζαχαριάδης 2, Ζέφυρος 3, Λιόλιος 9, Δίντσης 2. Πολύ καλή η διαιτησία των Ταρενίδη-Ευφραιμίδη που απέδειξαν γιατί τα τελευταία 2 χρόνια θεωρούνται δικαίως οι κορυφαίοι της κατηγορίας. Η ομάδα μας στο ημίχρονο προσέφερε αναμνηστικά δώρα στους δύο διαιτητές και στον  προπονητής της ΑΓΕΠ κ. Χρυσανθόπουλο. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχώρισε η ήττα σοκ του Πανεδεσσαικού εντός έδρας από τα Γιαννιτσά και η μη προσέλευση για 2ο συνεχόμενο αγώνα της ομάδας του Σκυδραικού, κάτι που οδηγεί και μαθηματικά πλέον την γείτονα ομάδα στη Β’ κατηγορία. Μαζί με την ομάδα της Σκύδρας υποβιβάζεται και η ομάδα της Βαφύρας καθώς ηττήθηκε στο ντέρμπι παραμονής με 82-73 από την Αλεξάνδρεια η οποία με τη νίκη αυτή διατηρείτε στη κατηγορία.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζει το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 20:00 στο κλειστό της Έδεσσας τον τοπικό ΓΑΣ Έδεσσας, με τον οποίο ισοβαθμεί αυτή τη στιγμή στη 4η θέση της βαθμολογίας. Όποια ομάδα νικήσει εξασφαλίζει κατά πάσα πιθανότητα την είσοδο της στη τετράδα των play-off και το δικαίωμα στο όνειρο για άνοδο στη Γ’ εθνική.
Το εφηβικό τμήμα της ομάδα μας, προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο final-four του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα στη Βέροια σε δύο δόσεις. Αν και δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την ΕΚΑΣΚΕΜ το επικρατέστερο σενάριο είναι το Σάββατο 18 Μαρτίου να διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί (Ζαφειράκης Νάουσας-ΑΓΕ Πιερίας και Πιερικός-Αετός Κιλκίς) και το Σάββατο 25 Μαρτίου ο τελικός που θα αναδείξει τον πρωταθλητή της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Το παιδικό τμήμα σε εξ αναβολής παιχνίδι που διεξήχθη στην Αλεξάνδρεια ηττήθηκε με σκορ 46-44 με τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα από την ομάδα του Άθλου Αλεξάνδρειας. Τη Κυριακή 12 Μαρτίου για τη τελευταία αγωνιστική του ομίλου υποδέχεται στο κλειστό της πόλης μας στις 10:00 την ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου