Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Σάρωσε τα μετάλλια ο ΕΟΣ Νάουσας. Υπερπρωταθλήτρια η Σοφία Ράλλη

Το τριήμερο  από  τις 3/3/2017  έως και 5/3/2017  ο ΕΟΣ  Αθηνών  σε συνεργασία με το  σύλλογο  της Αράχωβας διοργάνωσε  το Κύπελλο και διεθνή  αγώνα  Ανδρών και Γυναικών στο χιονοδρομικό κέντρο του  Παρνασσού  αφήνοντας  εξαιρετικές  εντυπώσεις.
Ιδανικές  συνθήκες και άψογη  διοργάνωση  βοήθησαν τη Σοφία  Ράλλη  να ανέβει  τέσσερις φορές
στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας  τέσσερα  Χρυσά  μετάλλια στα Αγωνίσματα  της γιγαντιαίας τεχνικής  κατάβασης και  του σλάλομ.
Η συλλογή  των μεταλλίων  συνεχίζεται  με την Αναστασία  Μάντσιου να κερδίζει το  χάλκινο μετάλλιο στο Γιγαντιαίο και το σλάλομ  και την τέταρτη θέση στο σλάλομ  της δεύτερης αγωνιστικής.
Στην ίδια κατηγορία  η Αλεξάνδρα  Πασχάλη τερμάτισε στην έκτη θεση στο Γιγαντιαίο και το σλάλομ και  στην πέμπτη θέση στο σλάλομ  της δεύτερης αγωνιστικής.
Στην κατηγορία των  ανδρών  οι επιτυχίες  συνεχίζονται  με την εξαιρετική κούρσα του  Θανάση   Κατσάνη η οποία  του απέφερε δύο  χάλκινα  μετάλλια στα Αγωνίσματα της γιγαντιαίας  τεχνικής κατάβασης.
Ικανοποιητική η εμφάνιση του Δημήτρη  Μπακαλιού  και του Βασίλη  Μάντσιου οι οποίοι τερμάτισαν στην τέταρτη θέση στα Αγωνίσματα  της γιγαντιαίας  τεχνικής  κατάβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου