Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Η κίνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Γ' Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου θα μεταφέρει τον Τίμιο Σταυρό των Κομνηνών
(Προσκύνημα Παναγίας Σουμελά) στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας όπου θα τελέσει και χειροτονία ιερέως.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου θα ομιλήσει ο π. Αρτέμιος Γρηγοριάτης από το Άγιον Όρος με θέμα: "Η σημασία του Τιμίου Σταυρού στην ζωή των χριστιανών".

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και εν συνεχεία στην Γ' Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναούσης.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου θα ιερουργήσει στον Παλαιά Μητρόπολη Βεροίας επί τη εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και θα τελέσει Δοξολογία επί τη Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 8:00 μ.μ. θα παρευρεθεί στην εορταστική Εκδήλωση για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο, θα συμμετέχει και η Νεανική Χορωδία του Ωδείου της Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας υπό την διεύθυνση της κ. Μαρίας Πέτκου.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και εν συνεχεία θα ομιλήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου