Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Ποιοι νομιμοποίησαν de facto την "Χρυσή Αυγή";

"Τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη και το Καστελόριζο επισκέφθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Βίτσας και 10 βουλευτές, μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, συνοδευόμενοι από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευ.Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΣ, Β.Τελλίδη. Στην αποστολή συμμετείχαν από τον
ΣΥΡΙΖΑ οι Αυλώνιτου Ελένη, Ιωάννης Δέδες, Νίνα Κασιμάτη, Γιώργος Ντζιμάνης Ρίζος Δημήτρης, από τους ΑΝΕΛ ο Κατσίκης Κωνσταντίνος, από την Ένωση Κεντρώων ο Ιωάννης Σαρίδης και από την Χρυσή Αυγή οι Κασιδιάρης Ηλίας, Χρήστος Παππας και Ιωάννης Αϊβατίδης. Μόλις 40 ημερών το ρεπορτάζ. Με το "μήνυμα ομοψυχίας" Καμμένου και Βίτσα και των άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας στο πλευρό τους Κασιδιάρη και Παπά. Ποιοι λοιπόν νομιμοποίησαν de facto την "Χρυσή Αυγή"; Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... "συντρόφισσες και σύντροφοι" του ακραίου συγκυβερνώντος νεοφιλελευθερισμού. De facto νομιμοποίηση σε ένα άκρως συστημικό μόρφωμα του νεοναζισμού. 

2 σχόλια:

  1. "De jure" όμως την νομιμοποίησαν όλοι αυτοί, που τώρα κάνουν τις κότες και λένε ότι νοιάζονται για τον καημένο τον κοσμάκη, "ξεχνώντας" ότι αυτοί και η πολιτική τους μας οδήγησαν εδώ. Αν κάποιοι τώρα μας το παίζουν αντισυστημικοί, όταν πριν λίγο καιρό επαινούσαν την ίδια πολιτική από άλλα πρόσωπα, τι μπορώ να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "De jure" όμως την νομιμοποίησαν όλοι αυτοί, που τώρα κάνουν τις κότες και λένε ότι νοιάζονται για τον καημένο τον κοσμάκη, "ξεχνώντας" ότι αυτοί και η πολιτική τους μας οδήγησαν εδώ. Αν κάποιοι τώρα μας το παίζουν αντισυστημικοί, όταν πριν λίγο καιρό επαινούσαν την ίδια πολιτική από άλλα πρόσωπα, τι μπορώ να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή