Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Έκοψε τη βασιλόπιτα της η "Γλυκιά Ισορροπία"


Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου  2017 πραγματοποιήθηκε  τελετή κοπής της βασιλόπιτας της ‘Γλυκιάς Ισορροπίας’ συλλόγου διαβητικών  Ημαθίας.  Ο πρόεδρος του συλλόγου .και αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.ΔΙ(ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΝΔΙΑ ΔΙΑΒΗΤΗ) Κώστας Ιωαννίδης ,  αναφέρθηκε
στις δραστηριότητες του συλλόγου για το νέο έτος  με τις ομιλίες που θα διοργανωθούν αλλά και την συμμετοχή μελών του συλλόγου στο πανελλήνιο συνέδριο που διεξήχθη με επιτυχία στα Γιάννενα,για τις εξελίξεις που τρέχουν ως προς την φαρμακευτική κάλυψη,καθώς και τις ενέργειες της ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.ΔΙ. σε θέματα -δικαιώματα που αφορούν τα άτομα με διαβήτη.Παρόντες στην εκδήλωση ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Τεληγιαννίδης Θεόφιλος  ο οποίος τόνισε την σημαντική και αξιέπαινη δράση του συλλόγου.
Το φλουριά  έτυχαν στον ακούραστο, που με αγάπη και αφιερώνοντας πάρα πολύ προσωπικό χρόνο στο έργο και τη δράση του συλλόγου στον πρόεδρο του Δ.Σ κ Ιωαννίδη Κων/νο καθώς και στη μΙκρή εγγονή  της κα Διτσώλα Ξ. μέλους του συλλόγου.  Υγεία και ευημερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου