Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

"Οι αιρετοί δεν συμμετέχουν στα κέρδη των δημοτικών επιχειρήσεων, γιατί να συμμετέχουν στις ζημίες". Η δίκαιη τοποθέτηση του Δημήτρη Μάντσιου!

"Μου έχουν δεσμεύσει όλη την περιουσία για χρέη της ΕΤΑ. Πρέπει να περάσει όλο το άρθρο. Οι αιρετοί δεν συμμετέχουν στα κέρδη των δημοτικών επιχειρήσεων, γιατί να συμμετέχουμε στις ζημιές" αναρωτήθηκε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο της Νάουσας, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ.Δημήτρης Μάντσιος, που είχε την "τύχη" να είναι και αντιπρόεδρος της ΕΤΑ Α.Ε, της πάλαι ποτέ ναυαρχίδας του
δήμου Νάουσας, Την ίδια τύχη είχε και ο τέως πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της κ.κ Γιάννη Γκαρνέτας και Γιώργος Γιάντσης, ενώ ο δήμαρχος κ.Κουτσογιάννης και αυτός στο ίδιο "καζάνι", με δεσμευμένες ακόμη και τις καταθέσεις των...γονέων του, είπε. "Είμαστε όλοι άνθρωποι και έχουμε οικογένεια και όχι μόνο οι εργαζόμενοι.Για ποιο λόγο δεν βάζουν λοιπόν όλο το άρθρο και μπαίνει μόνο το 1/3 που αφορά τους εργαζομένους;Προς μεγάλη χαρά  κάποιων ...νεόφερτων στο συμβούλιο καταδικάστηκα. Ήταν δική μου επιχείρηση και έπρεπε να πληρώσω;" Επί της ουσίας. Καλή η τροπολογία, αλλά χρειάζεται να ολοκληρωθεί εδώ και τώρα. Ιδού η...Φρόσω ιδού και η λύση λοιπόν. Είμαστε βέβαιοι ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα ολοκληρώσει την τροπολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου