Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Χιλιάδες επισκέπτες στην πρεμιέρα της 3ης γιορτής και σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής που διοργανώνει η Π.Ε Ημαθίας.Φωτορεπορτάζ

Χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες στην πρεμιέρα της 3ης γιορτής σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής που διοργανώνει το τριήμερο 9 με 11 Δεκεμβρίου στην πλατεία «Ελιάς» στη Βέροια και θα συνεχιστεί το ερχόμενο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στην πλατεία Καρατάσου της Νάουσας.
 Η έναρξη της γιορτής έγινε από τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη, παρουσία  του Περιφερειάρχη
Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολου Τζιτζικώστα, των αντιδημάρχων Βέροιας κ.κ Σοφιανίδη και Παπαδόπουλου, του υποδιοικητή της ΙΜΠ Ταξιάρχου κ.Πουλικάκου, και των περιφερειακών κα. Καρατζιούλα και Τεληγιαννίδη. Κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής κ.Στέφανος Κωνσταντινίδης.
Υπό τους ήχους της μπάντας της Φιλαρμονικής Εταιρείας Νάουσας, που έκανε είσοδο, παίζοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την οδό Ελιάς, οι επισκέπτες της είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γλυκούς…πειρασμούς από τους συμμετέχοντες ζαχαροπλάστες της Βέροιας, να επισκεφθούν το σπίτι του Αη Βασίλη, να ψυχαγωγηθούν από τα ξωτικά και τους ξυλοπόδαρους και να κάνουν γιορτινή ζωγραφική προσώπου.
Η γιορτή συνεχίζεται σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή με πολλές εκπλήξεις, όπως τόνισε στον χαιρετισμό της ο διευθύντρια της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Σοφία



































































Καραμελίδου, που είχε την οργανωτική ευθύνη των εκδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου