Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Συναυλία αλληλεγγύης για το συσσίτιο της Νάουσας


Το Συσσίτιο – Τράπεζα Αγάπης Ναούσης σε συνεργασία με το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Ναούσης διοργανώνει Συναυλία Αλληλεγγύης με σκοπό την ενίσχυση του Συσσιτίου μας, καθώς και για τα 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του.


Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας με τη συμμετοχή σπουδαίων τοπικών καλλιτεχνών.


Εκτός των άλλων συμμετέχουν οι: Σταύρος Παζαρέντσης με την ορχήστρα του, Μαίρη Δούτση, Αριστείδης και Βίκυ Μιχαηλίδη, Μαρία Πέτκου, Δήμητρα Καραφούσια, Νίκος Βαρούδης, Αντώνης Καραφούσιας.


Συμμετέχουν οι μουσικοί: Δημήτρης Δούτσης (μπουζούκι-ούτι), Απόστολος Παζαρέντζης (βιολί), Τρύφων Παζαρέντζης (κλαρίνο), Πέτρος Πιπιλιάρης (πλήκτρα), Τάσος Πιπιλιάρης (πλήκτρα), Κώστας Λιβέρης (κιθάρα), Σάββας Σπυριδωνίδης (κρουστά).


Θα συμμετέχει και το παιδικό χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΠΥΡΣΟΣ" Νάουσας.


Οικονομική ενίσχυση: 5 €.


Προπώληση εισιτηρίων στα εξής σημεία: Συσσίτιο (πλατεία Ειρήνης), Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως (πλατεία Παναγίας), Γραφικές Τέχνες «Παναγιωτίδης», Καφέ «Σείριος», Καφέ «Αλλοτινό» και από μέλη των φιλόπτωχων ενοριακών ταμείων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου