Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Ανάπλαση κέντρου, νέος χλοοτάπητας, Νοσοκομείο, και πρόστιμα σε επαγγελματίες για τα χαρτόκουτα, στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας


 Σύντομη ( μια ώρα και σαράντα δυο λεπτά) η ειδική και η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, το απόγευμα της Δευτέρας, 30ης Σεπτεμβρίου. Σημαντικές οι ειδήσεις από τον δήμαρχο, Νίκο Κουτσογιάννη για την ανάπλαση του κέντρου της πόλης. "Τα έργα προχωρούν στους προβλεπόμενους ρυθμούς και η ανάπλαση θα ολοκληρωθεί το 2026. Ξεκίνησαν οι εργασίες στην Κωνσταντινίδη, ενώ την ερχόμενη βδομάδα παραδίδεται στην κυκλοφορία των οχημάτων και η Δημητρίου Βλάχου. Στο επόμενο συμβούλιο θα έρθει η ανάπλαση της πλατείας και των οδών Θεοφίλου, Καμπίτη, Βενιζέλου, Στουγιαννάκη και Β.Φιλίππου. Τα έργα, συνδυαστικά με την κυκλοφοριακή μελέτη, θα δώσουν μια τελείως διαφορετική προοπτική στο κέντρο (όπως προαναφέραμε θα τελειώσουν το 2026), το οποίο θα καταστεί πλήρως λειτουργικό, με υψηλή λειτουργικότητα, για να στηριχθεί η επαγγελματική και ψυχαγωγική δραστηριότητα. Η καινούργια πλατεία επανακτά για τους δημότες τον δημόσιο χώρο" είπε ο δήμαρχος.

Νέος χλοοτάπητας και ανακαίνιση στο γήπεδο

Στην φάση της μελέτης βρίσκεται η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο της Νάουσας (σ.σ τοποθετήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980!), ενώ θα ακολουθήσει ανακαίνηση μέρους του γηπέδου.


 Για την λειτουργία του Νοσοκομείου Νάουσας

"Η νοσοκομειακή μονάδα μας αφορά όλους. Έχει μια πάρα πολύ καλή λειτουργία. Με την πρόσληψη ιατρικού προσωπικού συγκεκριμένων ειδικοτήτων, θα αποτελέσει πρότυπο σε επίπεδο δεικτών και παροχής υπηρεσιών υγείας. Να μην σπαταλούμε λοιπόν πόρους και δυνάμεις με λόγους και αφορμές που δεν είναι ουσιαστικοί και δεν κρίνουν το μέλλον του Νοσοκομείου. Να θυμηθούμε το ανέκδοτο με τον λύκο που όλο και δεν ερχόταν και στο τέλος έφαγε όλα τα πρόβατα", είπε. Με τον...λύκο ίσως η κινητοποιήσεις για την υπαγωγή του Νοσοκομείου στην Α΄ζώνη.


Ποινές στους επαγγελματίες που δεν συμπιέζουν τα χαρτόκουτα των εμπορευμάτων τους.

Σημαντική και απόλυτα σωστή η τοποθέτηση του δημάρχου για τους επαγγελματίες που δεν συμπιέζουν τα χαρτόκουτα των εμπορευμάτων τους και τα ρίχνουν στους κάδους της ανακύκλωσης. "΄/Όποιος δεν συμμορφώνεται θα υπόκειται στις αντίστοιχες ποινές" τόνισε ο κ.Κουτσογιάννης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου