Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μας κ.Παντελεήμονα

 


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου

Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου θα μεταβεί στο Κιλκίς, όπου θα παραστεί στην υποδοχή της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου και στην επίσημη Δοξολογία. 

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά Βερμίου, όπου στο τέλος θα δεχθεί επίσκεψη από την Α.Ε. την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου το πρωί κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου θα μεταβεί στο Κιλκίς, όπου θα παραστεί σε εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, παρουσία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου.

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 10:30 π.μ. στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ. θα παραστεί στην εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με θέμα: «Ορθόδοξος πίστη και ιατρική επιστήμη». Στην εκδήλωση θα παραστεί η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος και θα ομιλήσει ο Βεροιώτης καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Νικόλαος Λαζαρίδης.

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, όπου στο τέλος θα κηρύξει την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς και θα επιδώσει τα διοριστήρια στους κατηχητές και τους κυκλάρχες της Ιεράς μας Μητροπόλεως.  

Το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου κατόπιν αδελφικής προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου θα βρίσκεται στην Πάτρα, όπου θα προεξάρχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις της εορτής της Επανακομιδής της Τιμίας Κάρας του Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου