Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ζαφείρης Μπέρσος - Ένα ταλέντο γεννιέται!

4 μόλις μήνες από την έναρξη της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Νάουσα και ήδη τα πρώτα ταλέντα έκαναν την εμφάνισή τους!
Ο λόγος για τον Ζαφείρη Μπέρσο, ο οποίος συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της Ακαδημίας Ρομποτικής Νάουσας βρήκε το χώρο να εξελίξει το ταλέντο του και τη δημιουργικότητά του και να ενισχύσει τις ικανότητές του, φτάνοντας στο επίπεδο να παίρνει πρωτοβουλίες και να κατασκευάζει δικές του δημιουργίες!
Στο παρακάτω βίντεο, ο Ζαφείρης μας παρουσιάζει την αυτοσχέδια κατασκευή του: ένα χρηματοκιβώτιο ασφαλείας με τα απαραίτητα εξαρτήματα και μας αναλύει τον τρόπο λειτουργίας της κατασκευής του. Δείτε το βίντεο:


https://www.facebook.com/akadimiarobotikisnaousas/videos/1919246164770963/

Η Ακαδημία Ρομποτικής Νάουσας, από την εμφάνισή της στη πόλη μας τον περασμένο Οκτώβρη αποτελεί μια νέα, καινοτόμο και πολλά υποσχόμενη εκπαιδευτική δραστηριότητα, μέσω της οποίας δίνεται η ευκαιρία στους νέους της πόλης μας να γνωρίσουν τις Θετικές Επιστήμες και τον κόσμο της Ρομποτικής μέσω ενός διαδραστικού και διεπιστημονικά δομημένου προγράμματος, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά από το ίδιο το ΠΑ.ΜΑΚ.
Μέσω της βιωματικής μάθησης, της συνεργατικότητας, του πειραματισμού και της δημιουργικότητας που συνάδουν την Εκπαιδευτική Ρομποτική, δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές να ανακαλύψουν, να ενισχύσουν ακόμη και να εξελίξουν ικανότητες που δεν γνώριζαν πως κατέχουν μέχρι τώρα.
Ένας από τους στόχους της Ακαδημίας Ρομποτικής Νάουσας αποτελεί και η δημιουργία αγωνιστικής ομάδας για τη συμμετοχή σε επερχόμενους πανελλαδικούς, ακόμη και παγκόσμιους διαγωνισμούς, δίνοντας την ευκαιρία στους σπουδαστές της να αναδείξουν και να προβάλουν το ταλέντο τους σε μεγάλους διαγωνισμούς.
Πολλά συγχαρητήρια τόσο στο Ζαφείρη για την εξαιρετική του επίδοση, όσο και στην Ακαδημία Ρομποτικής Νάουσας για το έργο της και τη παρουσία μιας τόσο αξιόλογης και καινοτόμου δραστηριότητας στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου