Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Ερευνώντας την...γαστρονομία της Ημαθίας με τον Γιώργο και την Ελένη!

Εξαιρετική ήταν η γαστρονομική παρουσίαση των ημαθιώτικων προϊόντων στο Imathia Quality. Μεταξύ των σεφ που μας παρουσίασαν ιδιαίτερες μακεδονικές γεύσεις, ο Γιώργος Παλησίδης, μέλος της οργανωτικής επιτροπής και ερευνητής γαστρονομίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και η Ελένη
Ψυχούλη, γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής «Chef στον αέρα» που προβάλλεται στο ΣΚΑΙ.  Οι γεύσεις τους, όπως και οι παρασκευές όλων των σεφ που συμμετείχαν στην τριήμερη εκδήλωση, ενθουσίασαν άπαντες. Ειδικά αυτές που έσμιξαν το μοσχαρίσιο κρέας με το ροδάκινο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου