Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ως μέσο ανάδειξης ταλέντων!

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα εγγραφών για την Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Νάουσα!
Ο κόσμος της Νάουσας (και όχι μόνο!) ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της Ακαδημίας και έδειξε τον ενθουσιασμό του για την εμφάνιση μιας τόσο σύγχρονης και ενδιαφέρουσας εκπαιδευτικής
δραστηριότητας, αντιλαμβανόμενος έτσι τις προοπτικές και ευκαιρίες που αυτό προσφέρει στις νεαρές ηλικίες!
Μάλιστα, πολλοί γονείς δηλώνουν ενθουσιασμένοι για τον ερχομό της Ακαδημίας Ρομποτικής στη περιοχή γιατί έτσι, η ενασχόληση πολλών παιδιών με τους υπολογιστές και την τεχνολογία μπορεί πλέον να αξιοποιηθεί αντί να αναλώνεται σε βιντεοπαιχνίδια και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
Οι εγγραφές για την Ακαδημία Ρομποτικής συνεχίζονται για ακόμη μία εβδομάδα, μέχρι και την Παρασκευή 27/10 στα ΕΡΙΑ, στον χώρο όπου διεξάγονται τα μαθήματα. Η πρώτη εβδομάδα υλοποίησης του προγράμματος σπουδών ξεκινά από την Δευτέρα 30/10, όπου τα παιδιά θα έχουν την πρώτη τους γνωριμία με την Ρομποτική!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Νάουσα, ακολουθήστε την επίσημη σελίδα στο Facebook: (https://www.facebook.com/akadimiarobotikisnaousas/).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου