Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Στο Da Elio το τραπέζι του ΦΑΣ Νάουσα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος


Το καθιερωμένο τραπέζι της ομάδας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του πρωταθλήματος έγινε το βράδυ της Πέμπτης (21-9) στο κατάστημα “PIZZA DA ELLIO” με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και μελών της Διοίκησης του Συλλόγου. .Στο
φιλόξενο περιβάλλον του καταστήματος και σε ατμόσφαιρα οικογενειακή δόθηκε η ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοικητικά στελέχη για χαλάρωση και ηρεμία ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του νέου πρωταθλήματος που αρχίζει την επόμενη Κυριακή (1-10).
Ο πρόεδρος κ. Απόστολος Μπέκας, ευχήθηκε να υπάρχει δύναμη και υγεία, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας ζητώντας από όλους να δουλεύουν σκληρά και να καταβάλλουν τα μέγιστα σε κάθε παιχνίδι για να φτάσει η ομάδα όσο γίνεται πιο ψηλά. Τόνισε ότι ο ίδιος προσωπικά και η διοίκηση θα είναι συνεχώς δίπλα τους για να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και καταλήγοντας είπε «πάνω από όλα είναι η ομάδα. Να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια, να δουλεύουμε σωστά και όλα θα πάνε καλά». Τέλος, ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Pizza Da Elio και τους κ.κ. Δημήτρη και Θεόφιλο Τεληγιαννίδη για την ευγενική προσφορά του δείπνου, σημειώνοντας ότι  η ομάδα έχει ανάγκη ανάλογες πράξεις στήριξης από τον επαγγελματικό και εμπορικό κόσμο της Νάουσας ώστε να συνεχίσει να είναι δυνατή και ανταγωνιστική στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου