Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Δημήτρης Χριστοφορίδης: Στοχεύουμε σε μια ανταγωνιστική, ελκυστική και με προοπτική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής για τον ΦΑΣ Νάουσα

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα γραφεία της ομάδας, ο πρόεδρος  του ΦΑΣ Νάουσα κ. Απόστολος Μπέκας και ο προπονητής της κ. Δημήτρης Χριστοφορίδης, στα πλαίσια της νέας αγωνιστικής περιόδου, το πρωί της Πέμπτης 10 Αυγούστου.
Ο κ. Μπέκας είπε ότι η ομάδα κράτησε τον βασικό κορμό της περσινής περιόδου, εντάσσοντας παράλληλα νέους, αλλά και
έμπειρους ποδοσφαιριστές, εκφράζοντας την αισιοδοξία  του ότι η Νάουσα θα είναι έτοιμο στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, που θα ξεκινήσει στις 17 Σεπτεμβρίου. «Δίνουμε μεγάλο βάρος στην προετοιμασία και τη σωστή εκγύμναση των ποδοσφαιριστών. Γι’ αυτό, ως διοίκηση προχωρήσαμε στην απόφαση να αποκτήσει ο σύλλογος μας υπερσύγχρονα συστήματα ελέγχου της φυσικής κατάστασης της ομάδας (γιλέκα με GPS), τα οποία έχουμε ήδη παραγγείλει από Ιταλία και τις επόμενες ημέρες θα είναι τα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών μας. Στόχος μας είναι η ομάδα να είναι ανταγωνιστική, να παίζει σύγχρονο και γρήγορο ποδόσφαιρο και η πορεία της να είναι καλύτερη από την περσινή» τόνισε ο πρόεδρος.
Ακόμη ζήτησε την στήριξη του κόσμου της Νάουσας, λέγοντας ότι δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του όλο το οικονομικό βάρος «Ήδη γίνεται διάθεση των καρτών διαρκείας τις θέσεις στα θεωρεία του γηπέδου, που είναι περιορισμένες άλλα υπάρχουν ακόμα αρκετές διαθέσιμες. Απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθειά μας» είπε κλείνοντας την τοποθέτηση του.
Ο νέος προπονητής του ΦΑΣ Νάουσα κ. Δημήτρης Χριστοφορίδης  είπε ότι τιμή για τον ίδιο να εργάζεται σε μια ομάδα με μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία, όπως είναι ο ΦΑΣ Νάουσα, που έχει αναδείξει ποδοσφαιρικά ταλέντα υψηλότατου επιπέδου, όπως ο Τσάρτας, ο Μάρκου, ο Λάκης και οι άλλοι παίκτες της «χρυσής περιόδου» της ανόδου της στην Α΄Εθνική, το 1993-94. Ο κ. Χριστοφορίδης τόνισε η ομάδα του θα έχει ανταγωνιστική, ελκυστική και με προοπτική πορεία στο νέο πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας ως πετυχημένη την περσινή της πορεία με τον Βαγγέλη Ντίσιο.  Για τους 27 παίκτες που προετοιμάζονται από τις 26 Ιουλίου είπε ότι αποτελείται από μείγμα νέων και έμπειρων παικτών, με τους 16 από αυτούς να συμμετέχουν και στο περσινό πρωτάθλημα. Όσο δε αφορά την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση ο κ. Χριστοφορίδης, ανέφερε. «Δεν βιαζόμαστε, οι ένα-δυο παίκτες που θα έρθουν θα είναι πρώτης γραμμής. Η Νάουσα είναι πόλος έλξης για μάνατζερ και παίκτες, αφού διαθέτει και όνομα και νοικοκυριό και κυρίως δεν χρωστάει δραχμή σε κανέναν, στοιχείο που είναι… είδος προς εξαφάνιση στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Συνεχίζοντας, ζήτησε με τη σειρά του την στήριξη των φιλάθλων, ζητώντας πέραν από τους παλιούς της οπαδούς να έρθουν στο γήπεδο νέες γενιές, που θα καταστήσουν τον χώρο προορισμό ψυχαγωγίας, απ΄ όπου θα φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Είπε επίσης ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στους παίκτες, ενώ για το σύστημα GPS που θα προμηθευτεί η ομάδα σημείωσε ότι δεν διαθέτουν ακόμη και ομάδες Super League.
O προπονητής της Νάουσας τόνισε ότι δίνεται από την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο (σ.σ συμμετέχουν ως συνεργάτες του οι κ.κ Σγούρδας και Πολύζος) πολύ μεγάλη σημασία στις υποδομές της ομάδας και την συμμετοχή του εφηβικού τμήματος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ, αν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 8 ομάδων στην Ημαθία. «Χρειάζεται δουλειά, υπομονή και στήριξη στην προσπάθεια μας. Στόχος μας στην περίοδο της προετοιμασίας να δώσουμε στους παίκτες καλή φυσική κατάσταση, ταχύτητα  και πίεση στον χώρο, στοιχεία που θα δώσουν την απαιτούμενη ποιότητα στην ομάδα» είπε ο κ. Χριστοφορίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου