Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

H κίνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονος

Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα υποδεχθεί τον Τίμιο Σταυρό (από το προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά) στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και εν συνεχεία θα χοροστατήσει στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και στην ιερά λιτανεία.

Την Τρίτη 1 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό
Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και θα τελέσει χειροτονία διακόνου.

 Την Τρίτη 1 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Βεροίας.

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας.

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Μέση.

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Επισκοπή.

Το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Εσπερινό στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Μουτσιάλης, Σκήτης Βεροίας.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα υποδεχθεί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Αγιοταφίτισσας από τα Ιεροσόλυμα και εν συνεχεία θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στην Αγκαθιά επί τη εορτή του Αγίου Νικάνορος.

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στα Ριζώματα.

Την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κλειδί Ημαθίας.

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σέλι.

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Το Σαββατοκύριακο 12-13 Αυγούστου θα παραστεί στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Νις (Σερβία) κ. Αρσενίου.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση και στην Ακολουθία του Επιταφίου της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 6:00 μ.μ. θα συμμετάσχει στο πολυαρχιερατικό πανηγυρικό Μέγα Εσπερινό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στην ιερά λιτανεία στο Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Την Τρίτη 15 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο και εν συνεχεία θα συμμετάσχει στην ιερά λιτανεία της Θαυματουργής Εικόνος της Παναγίας Σουμελά.

Την Τρίτη 15 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο μεθεόρτιο Εσπερινό και στην Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Τετάρτη 16 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σέλι.

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του Οσίου Θεοφάνους Πολιούχου Ναούσης στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης και εν συνεχεία θα συμμετάσχει στην ιερά λιτανεία.

Το Σάββατο 19 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης επί τη εορτή του Οσίου Θεοφάνους Πολιούχου Ναούσης και εν συνεχεία θα τελέσει Αγιασμό Εγκαινίων στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού "Παντάνασσα" (απέναντι από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ναούσης).

Την Κυριακή 20 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στο Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά και θα τελέσει κτιτορικό μνημόσυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου