Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Η αγωνιστική δράση του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας


Στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας στον Άγιο Νικόλα διεξήχθη το 3ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις επιπέδου Ε2 για αγόρια κάτω των 12 ετών από 28/6 εως  1/7 με συμμετοχή 56 αθλητών από όλα σχεδόν τα μέρη της Ελλάδας. Συμμετείχαν από
Χανιά. Αργολίδα, Αττική, Κέρκυρα, Θεσπρωτία, Γιάννενα, Άρτα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα και αθλητές της Γ' Ένωσης που συμμετέχει ο Ο.Α Νάουσας.

 Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό και γονείς και φίλοι του τένις απόλαυσαν τους αγώνες και έμειναν ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία του Ομίλου και φυσικά από το περιβάλλον των γηπέδων και τον Άγιο Νικόλαο.

 Νικητής των αγώνων στο Μονό ήταν ο Δούσκος Γεώργιος του Ο.Α. Γλυφάδας που νίκησε στον τελικό τον Μαστρογαμβράκη Στάυρο του Α.Ο.Α Αττικός Ήλιος με σκορ 6-3 6-1. Στο διπλό νικητές των αγώνων ήταν οι Αβραμίδης Γεώργιος και Ζαφειριάδης Διαμαντής του Α.Ο.Α. Σταυρούπολης Ίφιτος που νίκησαν στον τελικό τους Τραμαντζά Αναστάσιο και Χατζηνάσιο Δημήτρη του Α.Ο.Α Λε Ρακέτ με σκορ 4-6 6-2 10-8. Επιδιαιτητής των αγώνων ήταν ο Λίγγος Ιωάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου