Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Με παράλληλες εκδηλώσεις στην πλατεία δημαρχείου, η 3η γιορτή κηπευτικών Αγίου Γεωργίου

Για 3η χρονιά συνεχόμενη χρονιά έχουμε την χαρά να διοργανώνουμε την γιορτή Κηπευτικών Αγίου Γεωργίου. Τα κηπευτικά που αποτελούν την κύρια παραγωγή των κατοίκων του χωριού μας έχουν πλέον εξέχουσα θέση στην ζωή μας, τόσο γιατί είναι η κύρια πηγή εισοδήματος της κοινότητας μας, όσο και γιατί έκαναν γνωστό τον τόπο μας σε όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερα οι πιπεριές Αγίου Γεωργίου αποτελούν πλέον "σήμα κατατεθέν" . Με την Εκδήλωση αυτή επιθυμούμε αφενός μεν να δώσουμε
την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν και να γευτούν τα τοπικά μας προϊόντα αλλά και να γιορτάσουμε όλοι μαζί για τα πολύτιμα αγαθά που μας προσφέρει η εύφορη γη μας.
Φέτος για πρώτη φορά θα δηλώσουμε την παρουσία μας και στην πόλη της Βέροιας, δημιουργώντας στις 28 Ιουλίου στην πλατεία Δημαρχίας ένα Περίπτερο. Εκεί υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής, οι περαστικοί θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν μία μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων με βάση τα κηπευτικά και να απολαύσουν μία πολύχρωμη χορευτική παράσταση των τμημάτων παραδοσιακού χορού του συλλόγου μας.
Στην συνέχεια την Κυριακή 30 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γεωργίου Βέροιας θα λάβει χώρα το καθιερωμένο παραδοσιακό γλέντι με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό σχήμα που θα μας ταξιδεύσει σε όλη την Ελλάδα.
Την εκδήλωση αγκαλιάζουν φέτος η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας, το Επιμελητήριο Ημαθίας και η Κεντρική Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου