Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

To...ταξίδι συνεχίστηκε για το 9ο δημοτικό σχολείο Νάουσας!

Tην όμορφη μουσικοθεατρική αποχαιρετιστήρια παράσταση με τίτλο «Το ταξίδι μας συνεχίζεται…» παρουσίασε το 9ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας την Τετάρτη 31 Μαΐου στον χώρο Έρια ως ένα αφιέρωμα στους μαθητές της Στ’ τάξης του. Με δρώμενα, θεατρικά σκετς, παρουσιάσεις, ευχές και τραγούδια από τη χορωδία οι μαθητές των Γ, Δ, Ε και ΣΤ τάξεων συγκίνησαν και ψυχ-αγώγησαν
γονείς και εκπαιδευτικούς βιώνοντας όλοι στιγμές αποχαιρετισμού, ενώ στο τέλος ακολούθησε απονομή των αναμνηστικών τίτλων και δώρων του Συλλόγου Γονέων προς τους τελειόφοιτους μαθητές.
Για την εκδήλωση συνεργάστηκαν οι εξής εκπαιδευτικοί: οι δάσκαλοι Βασίλης Νικολής και Αλέξης Καζούκας , ο εκπαιδευτικός Πληροφορικής Παναγιώτης Τρέβλας, η εκπαιδευτικός Μουσικής Αγωγής Κατερίνα Μπαμίχα, η εκπαιδευτικός Θεατρικής Αγωγής Κατερίνα Τόμτση, η οποία είχε μεταξύ άλλων και τον γενικό συντονισμό καθώς και την παρουσίαση της εκδήλωσης. Στην κατασκευή των λουλουδιών βοήθησαν οι δασκάλες Ματίνα Αντωνιάδου, Αγγέλα Σουρμελίδου, Βίλια Κουτσογιάννη.
Με τον χαιρετισμό της και τις ευχαριστίες προς τους μαθητές και εκπαιδευτικούς η διευθύντρια του σχολείου Αντωνία Χαρίση προλόγισε την εκδήλωση έδωσε τις ευχές της στους αποφοιτήσαντες μαθητές, ενώ απένειμε στο τέλος τιμητική πλακέτα στην επίσης αποχωρήσαντα πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βαγγελιώ Καράμπελα, την οποία ευχαρίστησε για την πολυετή προσφορά της..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου