Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Περίπατος- Εκδρομή του Α.Σ.Π.Τ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Νάουσας στις Βάθρες του Γουρνόσοβου

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 25 Ιουνίου η Πεζοπορική Εκδρομή του Αθλητικού συλλόγου πολεμικών τεχνών ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Νάουσας στην περιοχή Γουρνόσοβο ( Γαλαρία , Καταράκτες).
  40 άτομα συμμετείχαν στην εκδρομή και  με οδηγό τον προπονητή του συλλόγου κ. Γεώργιο Καισαρίδη ακολούθησαν την διαδρομή Γουρνόσοβο , Γαλαρία (εδώ άκουσαν την ιστορία για το τραινάκι με τα δασικά προϊόντα που περνούσε από την Γαλαρία…) ,πέρασαν τις δύο βάθρες με τους καταρράκτες στην διαδρομή και έφτασαν στο ποτάμι του Δραζίλοβου το οποίο διέσχισαν και
κατέληξαν στην παλιά εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα έξω από το ομώνυμο χωριό. Στην συνέχεια πήραν το μονοπάτι για το ποτάμι και κατέληξαν στον καταρράκτη όπου και έκαναν μπάνιο στα πεντακάθαρα , κρυστάλλινα νερά.
  Η επιστροφή έγινε από τον ίδιο δρόμο.
    Όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδρομή ,μικροί και μεγάλοι έμειναν άφωνοι από τις ομορφιές που είναι τόσο κοντά στην πόλη της Νάουσας και όμως ελάχιστοι γνωρίζουν (από τα πολλά νερά  τους καταρράκτες και τις βάθρες) .



Τέλος ευχαρίστησαν τον κ. Καισαρίδη που τους έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσουν ένα τόσο όμορφο μέρος,  αλλά  και  το να πάρουν ερεθίσματα που θα τους φέρουν κοντά στην φύση και στο βουνό !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου