Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Η Πρώτη ΣΥΝΑΥΛΙΑ του Καλοκαιριού στο ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ “ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ” (8 Παιδικές ζωγραφιές)

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στις 8:30μμ θα πραγματοποιηθεί στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, μεγάλη συναυλία για την παρουσίαση των καινούργιων (παιδικών και όχι μόνο) τραγουδιών του Κώστα Καλδάρα, με τίτλο “Τα Θέλω Όλα”, όπως και άλλων τραγουδιών από τη δισκογραφία του συνθέτη.

Στη συναυλία θα πάρουν μέρος η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μαίρη Δούτση που ερμηνεύουν τα
τραγούδια του δίσκου, μαζί με τους μικρούς συναδέλφους τους, όπως και περισσότεροι από 40 μαθητές και μαθήτριες του 8ου Νηπιαγωγείου, 8ου Δημοτικού και  3ου Γυμνασίου Νάουσας. Επίσης, παίρνει μέρος ο συνθέτης Κώστας Καλδάρας και οι μουσικοί: Σταύρος Παζαρέντσης, Απόστολος Ζαφειρίου, Βιργινία Καραφούσια, Κώστας Διαμαντής, Σάκης Βαρβέρης, Μαρίνα Γκοργκάτζε, Βαγγέλης Δερβόκης, Νίκος Ράλλης.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ζωντανά τα παιδικά τραγούδια, με όλους τους συντελεστές, μικρούς και μεγάλους και θα πλαισιωθούν με δρώμενα κι εκπλήξεις από τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων. Το δεύτερο μέρος θα έχει γνωστές επιτυχίες απ' τη δισκογραφία των Κώστα και Απόστολου Καλδάρα.

Πιστεύουμε, ότι αυτή η βραδιά της συναυλίας, θα είναι ξεχωριστή για παιδιά και γονείς, για μικρούς και μεγάλους, για την ίδια τη Νάουσα, που θα πρωτοπορήσει για μια ακόμη φορά, στο χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού. Θα είναι όμως και μια βραδιά διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλους όσους θα βρεθούν στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο και θα απολαύσουν τους καταξιωμένους Ναουσαίους καλλιτέχνες, σε μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη.

Την συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος Τέχνης & Πολιτισμού “Απόστολος Καλδάρας”, με την αρωγή του Δήμου Νάουσας, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που παίρνουν μέρος.


Με εκτίμηση
Κώστας Καλδάρας
Σ.ΤΕ.Π. «Απόστολος Καλδάρας»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου