Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Τρία χρόνια «Αλληλεγγύης» στην Κεντρική Μακεδονία, με υποσχέσεις Τζιτζικώστα για υποψηφιότητα της ομάδας του και το 2019!

Τα τρία χρόνια της από την νίκη στις περιφερειακές εκλογές το 2014 γιόρτασε στο Σέλι, το μεσημέρι της Κυριακής 18ης Ιουνίου, η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα «Αλληλεγγύη-Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία». Στα επινίκια παραβρέθηκαν εκτός από τον Περιφέρειάρχη, οι αντιπεριφερειάρχες Ημαθίας και Σερρών κ.κ Καλαϊτζίδης και Μωϋσιάδης, ο πρόεδρος του περ. συμβουλίου κ. Σπυρόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Μεταφορών, Υγείας και Ανάπτυξης κ.
Χατζηβρέτας, κα. Μπισμπινά και κ. Γιουτίκας και οι περιφερειακοί σύμβουλοι κα. Καρατζιούλα, κ. Τεληγιαννίδης και  κα. Καράμπελα και κα. Βασιλειάδη.
Στο σβήσιμο των τριών κεριών της καθιερωμένης τούρτας ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά από την ερώτηση του Θεόφιλου Τεληγιαννίδη, για το αν η παράταξη θα συνεχίσει και μετά το 2019, απάντησε θετικά «Μια ομάδα που πετυχαίνει, δεν την αλλάζεις, ειδικά μια ομάδα που έφερε τα μεγαλύτερα ποσοστά που κατάφερε ποτέ συνδυασμός».
Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, εκφράζοντας τις ευχές του σε όσους στήριξαν την «Αλληλεγγύη», δήλωσε πως ο Απόστολος Τζιτζικώστας όχι μόνο θα είναι ξανά περιφερειάρχης την επόμενη περίοδο, αλλά και πολύ ψηλότερα τα επόμενα χρόνια.
  Στην εκδήλωση που   έγινε με πρωτοβουλία των κ.κ. Χρήστου και Παναγιώτη Πιτούλια, παραβρέθηκαν επίσης ο βουλευτής Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλος, ο δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Ασλάνογλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νάουσας  κ.κ Μάντσιος και  Τζουβάρας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας κ. Παλπάνας , καθώς και πολλοί φίλοι της «Αλληλεγγύης» στην Ημαθία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου